1:3
(0:3)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

25.03.2023 15:00

15.kolo, Plzeňský | Plzeň - Město | Okresní přebor , 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Vochov si po kvalitním zápase odváží 3 body!


Branky


6

Velmi agresivní a kvalitní zápas sehráli domácí Litice proti Vochovu. Zápas se neobešel bez emocí, gólů a karet.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Z emotivní první půle si Vochov zajistil výhru

Hlavní rozhodčí Jan Šašek zahájil utkání 15. kola mezi Liticemi a Vochovem. Velmi vyhrocenou první půli zahájila branka v 5. minutě, o kterou se postaral Tomáš Křen. Přesně o 5 minut na to, tedy v 10. minutě se ten samí hráč, Tomáš Křen, předvedl u zakončení druhé branky zápasu. Vochov tedy nasadil laďku vysoko a vedl v 10. minutě 0:2. Přesně o dalších 5 minut později v 15. minutě zápasu skóroval útočník Patrik Vyleta 3. branku Vochova. V 37. minutě dostal Pavel Vacek druhou žlutou kartu a zápas pro něj tak skončil. Po první půli tedy Vochov vedl s jistotou 0:3 a šel si pro vítězství.

Dohrání zápasu neminuli emoce

Druhá půle začala nadějněji pro domácí. Konkrétně v 46. minutě se povedlo Ondřeji Boháčkovi snížit skóre na 1:3. V 49. minutě poté obdržel červenou kartu hráč Vochova Václav Bezdička a srovnal tak počet hráčů na hřišti. Druhá půle se ale překvapivě dohrávala daleko klidněji než půle první. Vochov splnil misi a odvezl si 3 body domů.



Ohlasy k zápasu


TJ Plzeň-Litice
Václav Vacek, hráč: Začali jsme s příliš velkým respektem k soupeří. V druhém poločase jsme rychle vsítili branku a i hosté dohrávali o deseti. Jinak jsme viděli utkání plné nepřesností a emocí na měkkém terénu. Gratulace soupeři.

SK Vochov 1930
Patrik Vyleta, hráč: Z našeho pohledu jsme rádi za vítězství, ale zbytečně se to vyhrotilo hlavně v první půlce. Mrzí nás červená karta a také několik zranění, ale stěžovat si nemůžeme.



Sestavy


TJ Plzeň-Litice
M. Horn [-] - A. Hanzlíček [-] , L. Kindl [-] , T. Voves [-] (85. [-] ) , O. Kollros [-] , P. Vacek [-] , V. Liška [-] , J. Knotek [-] (63. J. Horn [-] ) , O. Boháček [-] , D. Hrubý [-] , J. Krejčí [-]

SK Vochov 1930
J. Mráz [-] - L. Honzátko [-] (68. P. Packan [-] ) , V. Bezdička [-] , L. Chvojka [-] (83. T. Král [-] ) , I. Lazarevič [-] , F. Šváb [-] , T. Křen [-] , P. Vyleta [-] , R. Mašek [-] , M. Škoda [-] , V. Vilímek [-]

ŽK: 19. P. Vacek , 38. V. Liška - 75. T. Křen . ČK: 37. P. Vacek - 49. V. Bezdička .
Počet diváků: 30. Rozhodčí: ŠAŠEK Jan - DUŠEK Tomáš, VÁVRA Vlastimil.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Tomáš Turek

Expert: Petr Starý
Tip experta: výhra hostů

Vochov dal na podzim Liticím 11 gólů a i když rozdíl mezi těmito týmy tak velký není, vyhraje Vochov i tentokrát.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů