Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

05.11.2022 14:00

1.kolo, Jihomoravský | Znojmo | Okresní přebor , 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Derby rozhodlo přísné vyloučení brankáře


Branky


0
Blížkovice chtěly potvrdit roli mírného favorita. Hosté hrající v klidném středu tabulky nechtěli prodat svou kůži lacino.
Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Vyrovnaný poločas branku nepřinesl

V lokálním derby se čekalo více fanoušků než uváděných 80. Začátek zápasu byl opatrný a vcelku vyrovnaný, obě mužstva si vypracovala po 1 šanci, ale skóre zůstalo 0:0. Poklidný konec první půle změnila 42,minuta, když sporný zákrok hostujícího golmana Šálka mimo pokutové území vyhodnotil rozhodčí jako ruku a následovalo navíc ještě vyloučení (nejen brankáře, ale i trenéra). A brankářské rukavice si musel vzít hráč z pole.

Přesilovku domácí nakonec využili

Překvapivě první větší šanci si vytvořili oslabení hosté, ale akce brankou neskončila. A tak přece jenom do vedení šli domácí, když v 65.minutě využili standartní situaci, konkrétně Vybíral - 1:0. Definitivní pojištění výhry přidali domácí v 73. a 74. minutě, kdy v rychlém sledu skórovali Velčický a Čermák. Zbytek utkání se už pak pouze dohrával, čestný úspěch hostů přesto zaznamenal Svoboda a dal výsledku konečnou podobu 3:1.


Ohlasy k zápasu



Hostim
Libor Nevrkla (trenér hostů): "Mrzí mě situace ze 42. minuty, která ovlivnila celý zápas. Situace byla hodně sporná, přesto zápas rozhodl až 2. gól domácích. Pak už na obrat nebylo sil".



Sestavy


TJ Sokol Blížkovice
Š. Dancinger [-] - J. Holík [-] (57. M. Samek [-] ) , T. Prokeš [-] , R. Vybíral [-] , M. Pikolon [-] (57. K. Eberl [-] ) , R. Hochman [-] , J. Velčický [-] (83. J. Brabec [-] ) , J. Šíp [-] (83. A. Kolman [-] ) , O. Čermák [-] (88. V. Dvořák [-] ) , V. Vybíral [-] , L. Samek [-]

Hostim
R. Šálek [-] - O. Kosík [-] , D. Karásek [-] , J. Fruhauf [-] - M. Svoboda [-] (69. M. Karásek [-] ) , F. Svoboda [-] , L. Lauš [-] , A. Pisařovic [-] , M. Petříček [-] (57. T. Válek [-] ) , M. Petříček [-] - P. Kapitán [-]

ŽK: 86. V. Vybíral , 87. J. Brabec - 79. A. Pisařovic , 87. M. Karásek . ČK: 41. R. Šálek .
Počet diváků: 80. Rozhodčí: HORKÝ Marek - PICMOUS Pavel (N), STRAKA Pavel (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.