1:0
(0:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

05.11.2022 14:00

1.kolo, Jihomoravský | Znojmo | Okresní přebor , 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Vydřené body pro domácí


Branky


0
Domácí chtěli odčinit porážku z Horních Kounic a mít náskok na sestupová místa. Hosté naopak chtěli zůstat v tabulce na nejvyšších patrech.
Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Vyrovnaná hra = vyrovnaný výsledek

Hosté přijeli s výrazně omlazeným mužstvem, nicméně i tak zahráli velice dobrý fotbal. Celý první poločas byl ve znamení vyrovnaného souboje a obě mužstva si vypracovala dost šancí. Sto diváků se ale branky do poločasu nedočkalo.

Jediná branka přinesla domácím 3 body

Druhá půle přinesla stejný obrázek jako do poločasu, oba týmy hráli nadprůměrný fotbal, domácí "zatápěli" hostující obraně malinko více. Bylo evidentní, že kdo půjde do vedení, ten bude mít velkou šanci vyhrát. A rozhodnutí skutečně přišlo v 69. minutě, když pěkný centr domácího Procházky proměnil patičkou s lehkou tečí obrany k pravé tyči kapitán Burger. Do konce zápasu se už skóre nezměnilo, a tak domácí berou zaslouženě 3 body a v tabulce přezimují na 11. místě.


Ohlasy k zápasu


Hostěradice
Radek Burger (útočník a kapitán domácích): "Pokud jsme kompletní, umíme zahrát i na silného soupeře".




Sestavy


Hostěradice
L. Klim [-] - R. Burger [-] , J. Čech [-] - J. Pavelka [-] (70. V. Nguyen [-] ) , T. Procházka [-] , M. Fiala [-] , M. Krontorád [-] , O. Kret [-] , J. Hlávka [-] , M. Fiala [-] , M. Fiala [-]

Sokol Dobšice B
A. Ferenci [-] - R. SYROVÝ [-] , M. Palatka [-] (66. O. Fiala [-] ) , Š. Kelča [-] , D. Navrkal [-] , P. Šuba [-] , M. Dvořák [-] , Š. Hýbler [-] , O. Nováček [-] , M. Truhlář [-] (54. J. Pavlíček [-] ) , R. Křemenský [-]

ŽK: 24. M. Fiala , 82. J. Čech .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: PEŘINKA Jiří - TAFLÍŘ Oldřich, VOMELA Vlastimil.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.