Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

23.10.2022 15:00

12.kolo, Jihomoravský | Znojmo | Okresní přebor , 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Hosté odjeli s debaklem


Branky


2

Domácí byli favoritem zápasu a to potvrzovali od první do poslední minuty.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

V desáté minutě bylo rozhodnuto

Jaroslavice přijeli do Vrbovce odhodlání hrát fotbal, což vyhovovalo domácímu týmu. Za hosté se do brány postavil poprvé v sezoně již 51 -  letý brankář Luděk Juhaňák. Pro Jaroslavice legenda a ikona klubu. Každopádně si jistě svůj návrat do brány představoval jinak a ne, že bude muset ze své sítě lovit míč hned desetkrát.

Již v 9. minutě to bylo pro domácí 3:0. Když už se hosté dostali dopředu, tak jim chyběla přesnost v zakončení. Přesto se nádherně z přímého kopu prosadil hráč hostů Lukáš Juhaňák. Následně měli domácí výhodu pokutového kopu, který šel zahrávat brankář domácích, který nedal svému parťákovi na druhé straně šanci. Do šaten se v poločase odcházelo za stavu 5:1 pro domácí tým.

Šlo už pouze o konečné skóre

Domácí se rozhodli o poločase vsadit vše na mládí, tak nechali odpočinout dva zkušené hráče. Jen pro zajímavost hráče, který od mládí hrál českou 1. ligu za Sigmu Olomouc a nakoukl také do zahraničí - Německa. Určitě stojí zmínit průměrný věk domácích v druhé půli, a to neuvěřitelných 21,5 let. Nicméně se na hřišti toho moc nezměnilo a hned po 4 minutách domácí přidali další branku. Hosté následně v 55. minutě šli do deseti a zápas se jen dohrával. Nakonec skončil 10:3. Za zmínku stojí 2 třígólový střelci - Daniel Tůma a Jakub Beno. Oběma je pouhých 17 let !

 



Ohlasy k zápasu


FK Aditeg Vrbovec-Dyjákovičky
Tomáš Hudec (domácí trenér): "Do utkání jsem vstoupili tak jak jsme si přáli. Na začátku sezony jsme doplatili na náš hodně mladý tým a měli jsme zbytečný strach či respekt k soupeři. Už jsem to několikrát zmínil. Až to z některých kluků spadne, budeme hrát fotbal na který kluci opravdu mají. A to mohu říci že se nám opravdu daří. I když nebyli vždy výsledky, tak hra byla pěkná. Teď jsou i ty výsledky a to si kluci zaslouží".




Sestavy


FK Aditeg Vrbovec-Dyjákovičky
M. Petrovka [-] - D. Tůma [-] , M. Beno [-] , D. Kochan [-] , M. Železný [-] (64. V. Zábojník [-] ) , M. Hudec [-] (46. F. Kropáček [-] ) , J. Beno [-] , S. Juračka [-] , O. Škubal [-] , L. Křišťál [-] (46. J. Škubal [-] ) , P. Beno [-] (61. A. Bálka [-] )

Jaroslavice
L. Juhaňák [-] - A. Opatřil [-] , L. Juhaňák [-] , V. Procházka [-] , J. Hoc [-] , T. Glazer [-] (51. A. Kozárek [-] ) , M. Švec [-] (72. J. Kadlec [-] ) , D. Procházka [-] , L. Juhaňák [-] , P. Vala [-] (72. R. Béreš [-] ) , O. Zapletal [-] (72. S. Čermák [-] )

ŽK: 18. O. Zapletal , 23. J. Hoc , 58. L. Juhaňák . ČK: 55. J. Hoc .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: Šmarda Martin - KRNÁČ Marek (N), ZVĚŘINA Jan (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Automatický komentář z expert tipu     22. 10. 2022 10:38

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     19. 10. 2022 21:08

Tip: výhra domácích