4:2
(2:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

23.10.2022 14:00

12.kolo, Jihomoravský | Znojmo | Okresní přebor , 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Produktivita domácích rozhodla


Branky


6. F. Svoboda , 30. F. Chlubna (vl.) , 70. T. Válek , 72. P. Kapitán - 26. D. Kuřitka , 76. F. Chlubna
2

Očekávalo se vyrovnané utkání sousedů v tabulce. To se i potvrzovailo do 70.minuty, ale nakonec větší efektivitu v zakončení ukázali domácí. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hosté skórovali víckrát, přesto v půlce prohrávali

Na zrekonstruovaném hřišti vidělo 100 diváků zajímavý fotbal, kterému navíc prospělo i perfektní počasí. Celkově fotbalu pomohl i rychlý gól domácích, když už v 6.minutě přesně zamířil Svoboda. I po vstřeleném gólu si domácí udržovali mírnou převahu, ale gól přišel na druhé straně. Autorem gólu byl ve 26. minutě Kuřitka. Domácí se brankou nenechali zaskočit a za aktivitu byli odměněni v 30.minutě, když si vlastní branku vsítil Chlubna. Zbytek poločasu se odehrál v domácí taktovce, ale další branka už do poločasu nepřišla.

Vítězný gól trefil sedmnáctiletý Válek

V druhé půli bylo skóre dlouho na "vážkách", hosté přidali na aktivitě a domácí museli řešit několik závarů ve svém pokutovém území. Nicméně stav se nezměnil, a tak mohl zažít svoje "poprvé" stídající mladík Válek, který po 10 minutách na hřišti vstřelil klíčový gól. A hned za 2 minuty potvrdil domácí výhru Kapitán. Hostům nebylo už nic platné snížení ve 76.minutě, když tentokrát do správné branky zamířill Chlubna. Výkon domácích určitě potěšil fanoušky a navíc se výhrou posunuli do klidného středu tabulky. Za zmínku stojíí dobře odvedená práce od rozhodčích.



Ohlasy k zápasu


Hostim
Libor Nevrkla (trenér domácích): "Moc mě potěšil náš výkon v prvním polločase, zejména dva čtyřicátnici ve sestavě zaslouží pochvalu. Ale celkově všichni podali výkon na hranicích možností a třešničkou na dortu byl první gól Tadeáše Válka v chlapech"




Sestavy


Hostim
R. Šálek [-] - D. Karásek [-] , O. Kosík [-] - M. Svoboda [-] (80. J. Plíšek [-] ) , T. Kandl [-] , F. Svoboda [-] , L. Lauš [-] , A. Pisařovic [-] , M. Petříček [-] (58. T. Válek [-] ) , M. Petříček [-] - P. Kapitán [-] (88. M. Karásek [-] )

Prosiměřice
M. Čejka [-] - P. Havlík [-] (46. F. Chlubna [-] ) , L. Balík [-] , F. Chlubna [-] , T. Vaníček [-] , D. Kenereš [-] , D. Kuřitka [-] , M. Buchta [-] (47. T. Buchta [-] ) , L. Bulín [-] , P. Novák [-] , E. Šára [-]

ŽK: 46. D. Karásek , 82. J. Plíšek - 84. L. Balík .
Počet diváků: 80. Rozhodčí: PETRUCHA Martin - NOVOTNÝ David, LAŠTŮVKA Dušan.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Automatický komentář z expert tipu     22. 10. 2022 10:38

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     19. 10. 2022 21:08

Tip: výhra domácích