2:2
(1:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

27.08.2022 16:30

4.kolo, Vysočina | Třebíč | Okresní přebor , 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Náměšť B doma zachránila bod s Výčapy


Branky


14

Fotbalisté Náměšťě B si v zápase s Výčapy připsali bod za gól z poslední minuty

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Oba týmy vstřelily po jedné brance

Náměšť B přivítala na svém hřišti fotbalisty z Výčapů. Náměšť v minulém kole dokázaa vybojovat bod v Chlístově za remízu 2:2. Výčapy naopak vybojovaly první podzimní výhru, když zvítězily na hřišti Nových Syrovic 2:1.Na podzim loňského roku se oba celky rozešli smírně 1:1. Čekal se tak opět vyrovnaný souboj. Zápas se hrál za pochmurného počasí. Jako první se střelecky prosadil ve 13. minutě hostující Ondřej Dufek - 0:1. Domácí celek se samozřejmě snažil o vyrovnání, což se jim také ve 30. minutě zásluhou Michala Kašíka podařilo - 1:1. Tak nakonec skončila první půle, takže utkání bylo zcela otevřené. 

 

 

Domácí vyrovnali v závěru zápasu

Ve druhém poločase se strhla bitva o body. V 66. minutě poslal hosty opět do vedení David Zmeškal - 1:2. Hosté tak byli blízko k druhé výhře za sebou, o kterou je připravil za radosti domácích fanoušků v 90. minutě Mojmír Matoušek, který tak vyrovnal na konečných 2:2.



Ohlasy k zápasu


FC Náměšť nad Oslavou - Vícenice B
Eliáš Jiří, hráč: V sobotu přijel do Vícenic houževnatý a fyzicky dobře připravený soupeř. Po celé utkání se hrála vyrovnaná partie s šancemi na obě strany. V 90.minutě se nám podařilo zasloužené vyrovnat a z následné akce jsme mohli dokonce zápas otočit. Za mě spravedlivá remíza.




Sestavy


FC Náměšť nad Oslavou - Vícenice B
A. Štolfa [-] - S. Sedlák [-] (81. M. Křivánek [-] ) , V. Kopuletý [-] (75. A. Křivánek [-] ) , M. Kašík [-] , M. Preisner [-] , F. Tomek [-] , M. Matoušek [-] , J. Eliáš [-] , M. Lokaj [-] , M. Veselý [-] , M. Štolfa [-] (87. M. Sobotka [-] )

Sokol Výčapy
J. Trojan [-] - D. Matoušek [-] , O. Pánek [-] , T. Matoušek [-] , M. Semerád [-] , O. Dufek [-] (65. M. Semerád [-] ) , D. Zmeškal [-] , R. Zmeškal [-] (74. M. Kouřilek [-] ) , L. Jeleček [-] , V. Nikrmajer [-] , R. Večeřa [-]

ŽK: 27. M. Preisner , 35. S. Sedlák , 50. M. Lokaj , 51. J. Eliáš - 54. D. Matoušek , 60. T. Matoušek , 60. L. Jeleček , 90. M. Semerád .
Hráči zápasu: M. Matoušek - D. Zmeškal .
Počet diváků: 120. Rozhodčí: ROHONY Filip - HOLÝ Petr, KOLAŘÍK Aleš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Radim Procházka

Expert: Luboš Mlejnek
Tip experta: výhra domácích

Náměšť doma body jen tak ztrácet nebude. Domácí zvítězí.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Nájezdníci z Výčap si odvezou z Náměště drtivou prohru.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích