2:2
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

14.08.2022 16:30

2.kolo, Vysočina | Třebíč | Okresní přebor , 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Horní Újezd vydřely s Výčapy bod v nastavení


Branky


9

Fotbalisté Horního Újezdu si proti Výčapům připsali bod za remízu 2:2

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

V první půli branka nepadla

V prvním domácím utkání nového ročníku přivítali hráči H. Újezdu svého odvěkého rivala z Výčap. Domácí vstoupili do zápasu velice špatně. Hosté od prvního hvizdu na hřišti hráli, jako by ani nebyli na hřišti soupeře. Hráli ve vysokém tempu a stálým napadáním nutili domácí hráče k chybám. To se projevilo i v počtu střel na bránu. Zatím, co domácí gólman Hradecký se v bráně nenudil, tak domácí získali svůj první pokus ohrozit soupeřovu bránu až ve 30. minutě zahráváním přímého kopu, který skončil z kopačky. Š. Čermáka nad. Hosté do té doby měli vyložené šance a nastřelené břevno. Jejich střely byly velice nebezpečné a často byly zblokovány. V první půli hosté dokonce zahrávali pokutový kop, který, ale zneškodnil vynikající domácí gólman Hradecký. Domácí tým tak mohl děkovat, že stav po první půli byl 0:0. 

 

 

  

 

Domácí vyrovnali v závěru zápasu

Ve druhém poločase se přeci jen obraz hry trošku změnil ze strany domácích k lepšímu, ale hosté měli stále nebezpečné brejky a situace, které byly gólové. Nicméně do vedení šli domácí v 70. minutě zásluhou M. Zvěřiny po první větší šanci, v té době hosté hráli od 62. minuty v deseti. Hosté ovšem se nenechali zaskočit a již v 72. minutě vyrovnal S. Renát. Dokonce se hosté dostali, do takové pohody, že v 75. minutě zvyšoval na 1:2 O. Dufek. S domácími to nevypadalo dobře, ale přeci se jen dočkali vyrovnání zásluhou Š. Čermáka v 90. minutě, kdy akci pěkně založil střídající V. Štafa. Nakonec však u domácího týmu mohlo být ještě radostněji, to, když v nastaveném čase zahrával přímý kop J. Pivoňka, jenž jeho střela do břevna skončila, nevíme, jestli na čáře, či za, ale z dorážky hlavou z bezprostřední blízkosti M. Zvěřina nepochopitelně minul odkrytou bránu. Nakonec se tedy ani jeden tým neradoval z vítězství.     

 

  

 



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Horní Újezd
Špaček Petr, trenér: Opět se ukázalo, že na tým z Výčap neumíme zahrát. Nedokážeme se smířit s napadáním a hrou na hranici faulů, osobních provokací, dohráváním. Plivnutí hráče Výčap na gólmana Hradeckého. Pak někteří naši hráči reagují také přehnaně, kdy konkrétně T. Vávra nevybíravě fauluje hráče Výčap, za což nejsem rád a takovou hru odsuzuji. Proto si myslím, že i rozhodčí by měli v takovýchto zápasech jasně dát najevo, co je již za hranou u obou mužstev. A nedělat, že tyto jevy na hřišti nevidí. Já sám se omlouvám, že jsem se nechal vyprovokovat a vyřkl jsem nějaká neslušná slova, ale ze strany Výčap jsem jich za ta léta zažil také nespočet. Takže abych to shrnul. Hráli jsme špatně, nedařilo se nám nic. Hosté měli zvítězit, ale nakonec nám stačili dvě akce k tomu abychom vybojovali aspoň bod, i když jsme poslední akcí mohli dokonce zvítězit a to by pro tým Výčap byla hořká pilulka. Bohužel, třeba příště.




Sestavy


TJ Sokol Horní Újezd
P. Hradecký [-] - J. Pivoňka [-] , J. Homolka [-] , M. Čermák [-] , A. Bartes [-] (46. M. Zvěřina [-] ) , Š. Čermák [-] , T. Sigmund [-] (46. L. Loucký [-] ) , O. Chichak [-] (46. M. Kuželka [-] ) , M. Řezáč [-] , O. Uličný [-] , T. Vávra [-] (87. V. Štaffa [-] )

Sokol Výčapy
M. Kouřilek [-] - S. Renát [-] (89. S. Merta [-] ) , M. Semerád [-] , O. Pánek [-] , T. Matoušek [-] (70. D. Matoušek [-] ) , M. Semerád [-] , T. Pecka [-] , D. Zmeškal [-] , O. Dufek [-] (83. R. Nikrmajer [-] ) , L. Jeleček [-] , R. Večeřa [-] (46. M. Dobeš [-] )

ŽK: 15. M. Čermák - 33. O. Dufek , 36. M. Semerád , 61. S. Merta . ČK: 62. M. Semerád .
Hráči zápasu: Š. Čermák - O. Dufek .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: MACEK Ivo - VRZÁČEK Josef, PALÍK Radek.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Radim Procházka

Expert: Luboš Mlejnek
Tip experta: výhra hostů

Výčapy v minulém kole doma nečekaně zaváhaly s Lipníkem a tentokrát si dovezou z Újezdu všechny 3 body.

Tip: remíza

Tip: výhra hostů