Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

04.10.2015 16:00

7.kolo, Středočeský | Beroun | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Berounský lev přijel do Chlumce potrápit domácího favorita.


Branky


0

Vzhledem k sobotním výsledkům si pro udržení své pozice na druhém místě tabulky SK Chlumec nemohl dovolit ztratit body, kdežto hostující ČL- U Beroun by tři body z venkovního zápasu bral všemi deseti, ale ani jedním bodem by určitě nepohrdl. SK Chlumec v letošní sezóně táhne jeho střelec Petr Veselý ml. stejně tak, jak tomu bylo i v minulých letech.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Neproměněné šance a létající Hejcman mezi tyčemi.

Chlumečtí do zápasu vlétli po hlavě a již od prvních okamžiků zápasu si vytvářeli brankové příležitosti. Několikrát míč zastavila branková konstrukce, a když tomu tak nebylo, stále mezi tyčemi stál brankář hostí Hejcman. Ten svůj tým skvělými zákroky držel nad vodou. Nicméně jeho výkon poznamenala v první poločase hrubá chyba, kdy si neporadil s přihrávkou spoluhráče, míč se mu nepodařilo zkrotit tak, jak by si představoval, a dotírající útočník byl dostatečně rychlý na to, aby jeho odkop zablokoval. Míč se po tomto nešťastném odkopu dokutálel až za brankovou čáru a skóre se tak poprvé měnilo. V první půli ještě jednou překonal hostujícího golmana zmiňovaný domácí kanonýrz divizními zkušenostmi, kdy dokázal využít zmatků v pokutovém území a míč uklidil po zemi placírkou k pravé tyči. Do kabin se tak šlo za stavu 2:0.

Dobře hrající Chlumec soupeři i přes velkou snahu nepovolil žádné drama.

Nedlouho po přestávce zadělal na hattrick střelec druhé branky Petr Veselý, který unikl ofsajdové pasti berounských, a i přesto že se dostal do nevýhodné pozice k brankové čáře, dokázal využít drobné zaváhání brankáře a nepříliš razantní střelou z úhlu ho překonal. Hra se vyrovnávala a hosté začali hrozit především z breaků, nevytvářeli si však vyložené šance. Po faulu u pomezní čáry nedaleko pokutového území dostali hosté možnost rozehrávat přímý volný kop. Míč našel přesně hlavu berounského Počty, který tak vykřesal naději. Poté přišel okamžik zápasu pro Veselého, jež opět, již po několikáté, dokázal uniknout obraně hostí, obloučkem překonal Hejcmana a míč pohodlně na kopačce dovedl až za brankovou čáru. I přes rozhodnutý stav se hosté stále prezentovali útočným pojetím hry a snažili se zaměstnávat obranu vedenou Petrem Veselým st. Štrougal po střele ze střední vzdálenosti sice ještě dokázal snížit, ale na celkovém výsledku utkáni se už nic nezměnilo, a tak SK Chlumec neztratil kontakt s čelem tabulku a bude tak nadále vyhlížet přímý souboj se suverénním Trubínem, které je naplánované na poslední 13. kolo podzimní části sezóny.



Sestavy


SK Chlumec
D. Steinbauer [-] - D. Vostárek [-] , P. Veselý [-] , P. Veselý [-] , P. Steinbauer [-] , J. Schreiber [-] , D. Nový [-] (82. J. Farář [-] ) , V. Ležal [-] (71. A. Hovorka [-] ) , M. Kural [-] (49. M. Šereda [-] ) , D. Frajer [-] , M. Ciprian [-]

Český Lev - Union Beroun B
D. Hejcman [-] - M. Štrougal [-] , A. Vildman [-] , J. Tikovský [-] , L. Vávra [-] , V. Hrdlička [-] , P. Pipiška [-] , M. Duchoň [-] , T. Váňa [-] (85. O. Slabý [-] ) , M. Havlíček [-] , D. Počta [-]

ŽK: 60. D. Nový - 15. M. Duchoň , 51. D. Hejcman .
Místo: Chlumec. Počet diváků: 64. Rozhodčí: BLAŽEK Jan - KAREŠ Miroslav, PLECITÝ František.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.