2:2
(1:0)
55. A. Aliyev
70. J. Pospíšil (p.)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

12.11.2022 14:00

13.kolo, Plzeňský | Plzeň - Sever | Okresní přebor , 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Kralovice pouze remizovaly s Nýřany


Branky


4. P. Pícl , 72. O. Kozler - 55. A. Aliyev , 70. J. Pospíšil (p.)
4

Kralovice doma přivítaly hosty z Nýřan. Domácí se před tímto zápasem nacházeli na čtvrtém místě, zatímco hosté byli na devátém místě tabulky a byl mezi nimi rozdíl pěti bodů. Lehkým favoritem tedy byli domácí. Nakonec nám ale zápas skončil remízou a každý tým bere bod.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Vedení domácích po poločase

Do zápasu vstoupili lépe domácí a celý první poločas byli lepším týmem. Už ve čtvrté minutě jsme viděli první branku. O tu se postaral domácí Pavel Pícl. Do konce poločasu už změna stavu nenastala a tak se šlo do kabin za stavu 1:0 pro domácí.

Nakonec se týmy rozešly smířlivě

Druhý poločas už byl od hostů lepší. V 55. minutě se jim podařilo vyrovnat a to zásluhou Anara Aliyeva. Hned minutu na to ale obdržel červenou kartu hostující Marek Routschka za použití pohoršujících, urážlivých nebo ponižujících výroků vůči hlavnímu sudímu. Hosté ale zvládli i v početní převaze překlopit vedení na svojí stranu. O tuto branku se postaral v 70. minutě Jan Pospíšil. Domácí zládli ale rychle odpovědět. Kvůli nedůrazů hostů se dostal do šance domácí Ondřej Kozler a využil ji. Poté už jsme branku neviděli a tak nám zápas končí za stavu 2:2.



Ohlasy k zápasu



TJ Nýřany
Martin Niedermayer: Vstup do utkání se nám nepovedl a tím i první poločas byl z naší strany špatný. Druhý poločas už byl lepší, povedlo se nám výsledek otočit na 2:1, ale našim nedůrazem domácí vyrovnali na konečných 2:2. Bod ze zápasu bereme.



Sestavy


TJ Sokol Kralovice B
R. Šott [-] - D. Hyneš [-] (75. J. Mudra [-] ) - J. Purkar [-] (46. O. Kozler [-] ) - O. Berbr [-] (46. P. Jícha [-] ) , J. Bulín [-] , P. Bulín [-] , T. Běhounek [-] , M. Zeman [-] , P. Pícl [-] , P. Hájek [-] , D. Běláč [-]

TJ Nýřany
M. Rosol [-] - L. Šlégl [-] , J. Strádal [-] (85. R. Stauber [-] ) , P. Šteffel [-] (90. V. Tyml [-] ) , M. Polan [-] (88. J. Pospíšil [-] ) , M. Routschka [-] , M. Štěpánek [-] , J. Pospíšil [-] , Z. Cink [-] , A. Aliyev [-] , M. Kalibán [-]

ŽK: 36. J. Bulín - 56. M. Routschka , 78. J. Pospíšil . ČK: 56. M. Routschka .
Počet diváků: 40. Rozhodčí: OLIVERIUS Jiří - PAŘÍK Roman (N), ROUTSCHKA Roman (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Automatický komentář z expert tipu     12. 11. 2022 01:29

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     11. 11. 2022 21:18

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     11. 11. 2022 20:56

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     11. 11. 2022 18:47

Tip: výhra domácích