Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

05.11.2022 14:00

12.kolo, Plzeňský | Plzeň - Sever | Okresní přebor , 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Heřmanova Huť vyhrává v Dobříči


Branky


3

Dobříč doma přivítala druhý celek tabulky Heřmanovu Huť. Po poločase to bylo vyrovnané utkání, ale nakonec hosté potvrdili, proč právě oni jsou v tabulce takhle vysoko a vyhrávají v Dobříči v poměru 4:6.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Nerozhodný poločas

Utkání se odehrávalo na hodně podmáčeném hřišti. Hned ve třetí minutě domácí Štěpán Levora utekl obraně hostů a otevřel gólový účet utkání. Ve 28. minutě propadl aut až do vápna hostů a tam ho uklidil do branky Daniel Vojta. V 36. minutě jsme viděli faul loktem v pokutovém území domácích, a tak následovala penalta. Tu s přehledem proměnil Martin Veselovský. Hned dvě minuty na to si vzal ten samý hráč balón, udělal kličku a uklidil k tyči. Po poločase byl tedy stav 2:2.

Šest branek v druhé půli

 

Druhý poločas nám přinesl opravdu spoustu branek. Už v 56. minutě vstřelil gól z kraje vápna Petr Holeš, 2:3 pro hosty. Hned o minutu později na něj navázal hostující Jan Bešta. V 60. minutě ale domácí snížili. O tuto branku se postaral domácí Lukáš Kříž. Hosté ale bleskurychle zareagovali a už po minutě si vzali vedení zpět. Vsítit další branku a zkompletovat hattrick se povedlo Martinu Veselovskému. V 73. minutě přidal poslední gól hostů Dalibor Hájek. Domácím se podařilo do konce zápasu jen snížit, a to zásluhou Lukáše Kříže. Zápas tedy končí za stavu 4:6.

 



Ohlasy k zápasu



TJ Heřmanova Huť
Németh Benedikt: Museli jsem se přizpůsobit velmi těžkému podmáčenému terénu, ale nakonec jsme to zvládli. Dostali jsme branky po našich chybách, jinak jsem zápas docela s přehledem zvládli. Ještě bych chtěl pochválit perfektní výkon rozhodčího.



Sestavy


TJ Sokol Dobříč
L. Šimandl [-] - M. Šiška [-] - D. Vojta [-] , Š. Levora [-] , L. Kříž [-] , D. Soukup [-] , T. Beránek [-] (62. V. Schneider [-] ) , D. Liška [-] , L. Baloun [-] , J. Kusák [-] (46. J. Vokáč [-] ) , J. Kroft [-]

TJ Heřmanova Huť
T. Konvalinka [-] - M. Lakó [-] , M. Urbanczyk [-] , J. Bešta [-] (73. J. Lakó [-] ) , M. Veselovský [-] , M. Šůla [-] (46. T. Karela [-] ) , B. Németh [-] (82. A. Veselovský [-] ) , D. Hájek [-] , V. Mencl [-] , V. Lakó [-] , P. Holeš [-]

ŽK: 57. J. Kroft , 67. D. Liška - 59. M. Lakó .
Počet diváků: 40. Rozhodčí: FILIP Petr - LEVORA Radek (N), VÁGNER Václav (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů