Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

05.11.2022 14:00

12.kolo, Plzeňský | Plzeň - Sever | Okresní přebor , 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Sulkov rozstřílel Žihli


Branky


10. M. Straka , 15. M. Janča , 28. T. Beran , 35. A. Mašek , 43. M. Janča , 58. J. Adam , 60. M. Janča , 63. L. Neubauer , 89. L. Neubauer - 20. O. Čapek
3

Sulkov doma přivítal hosty ze Žihle.  Před tímto zápasem na tom podle tabulky byli lépe právě domácí hráči Sulkova. To se nakonec potvrdilo i zápase a Sulkov rozstřílel Žihli 9:1. Díky tomuto vítězství jim tak už odskakují na rozdíl 7 bodů.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Rozhodnuto už po poločase

Do zápasu nastoupili sulkovští v nejsilnější možné sestavě a už od prvních minut to bylo znát. Určovali tempo hry a v 10 min se ujali vedení, když Martin Straka obešel ve vápně 3 hráče a skóroval. V 15 min zvýšil M. Janča na 2:0. Poté domácí trochu ztratili koncentraci a hosté snížili. Obrana Sulkova nezachytila dlouhý nákop, obránce minul míč a útočník Ondřej Čapek šel sám, obešel i vyběhnutého brankáře a snížil na 2:1. O tři minuty později si ale dvoubrankové vedení vzali domácí zpět, když si za obranu naběhl Tomáš Beran. Do přestávky domácí přidali ještě dvě branky, když se nejprve trefil Antonín Mašek a poté Marek Janča. Do kabin se tedy šlo za stavu 5:1.

Další čtyři branky domácích

Začátek druhé půle domácí nezachytili. Hosté se snažili s výsledkem ještě něco udělat a hrozili. Gól z toho ale nevytěžili. Pak začali domácí zase přidávat branky. Kdy se postupně trefili v 58.min Jan Adam, v 60.min zkompletoval hattrick Marek Janča, a dvougólový Lukáš Neubauer. Šancí si domácí ale vytvořili mnohem víc, jen je neproměnili. Zápas tedy končí za stavu 9:1.



Ohlasy k zápasu


TJ Sparta Sulkov
Petr Hejzek: Zápasy se slabšími soupeři bývají často těžké. Proto jsem rád, že jsme zápas nepodcenili, zvládli ho a trochu si vylepšili skóre, i když jsme měli vstřelit branek daleko víc. Hosté až na deset min v druhém poločase nepředvedli nic.




Sestavy


TJ Sparta Sulkov
P. Vavřík [-] - A. Mašek [-] (46. J. Adam [-] ) , J. Buršík [-] (75. E. Ramadan [-] ) , D. Králík [-] (46. J. Nevečeřal [-] ) , O. Mazur [-] , J. Mašek [-] , M. Straka [-] , L. Neubauer [-] , M. Janča [-] (69. K. Batěk [-] ) , T. Beran [-] , P. Pecháček ml. [-] (69. M. Gruber [-] )

TJ Slavoj Žihle
J. Štěpánek [-] - J. Blahož [-] (46. L. Meiner [-] ) , D. Kunt [-] , D. Jelínek [-] (46. L. Bláha [-] ) , L. Rázek [-] , O. Čapek [-] , D. Churan [-] (64. D. Meiner [-] ) , V. Fink [-] , M. Rambousek [-] , J. Čapek [-] , J. Kubíček [-]

ŽK: 50. J. Buršík , 88. O. Mazur - 55. J. Kubíček .
Počet diváků: 30. Rozhodčí: REIPRICH Václav - DUBSKÝ Jiří (N), PROPPER Milan (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích