Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

05.11.2022 14:00

12.kolo, Plzeňský | Plzeň - Sever | Okresní přebor , 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Zbůch poráží Trnovou dvěma góly v závěru


Branky


3

Zbůch doma přivítal hosty z Trnové. Hosté na tom byli před tímto zápasem v tabulce lépe, nacházeli se na třetím místě a měli bod náskok na Zbůch. Ten ale utkání nakonec zvládl lépe a přeskakuje tak Trnovou v tabulce.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Vedení hostí a červená karta

Do zápasu vstoupili daleko lépe hosté a už ve čtvrté minutě se ujali vedení. Za obranu si naběhl Pavel Chocholatý a pak už se nemýlil. Následně byla hra vcelku vyrovnaná. Domácím se podařilo vyrovnat. Po skrumáži se nádherně do šibenice trefil Roman Pfeifer. Ale hosté si přeci jen na svou stranu vzali vedení zpět. V 32. minutě se dokázal prosadit Partik Mazák. Ve 32. minutě přišla za faul zezadu druhá žlutá a následně červená karta pro Petra Peška.  Do konce poločasu už se nic nezměnilo a do kabin se šlo za stavu 1:2.

Otočení v samotném závěru

V druhém poločase domácí využili početní převahy a tlačili na hosty, co to šlo. Nedařilo se jim ale vsítit branku. Až v 71. minutě se po rohu dokázal hlavou prosadit Alexandr Prokop. Tlak domácích pokračoval a sílil. Vyústil až v penaltu v 87. minutě. Tu s přehledem dokázal proměnit Jan Hrdlička ml. Domácí hned minutu na to rozhodli definitivně. Z kraje vápna se hezkou střelou prosadil střídající Martin Klůc. Domácí se tak radovali ze tří bodů a přeskakují Trnovou v tabulce.



Ohlasy k zápasu


TJ Baník Zbůch
Roman Prokop: Tento zápas byl pro nás velice důležitý, a hlavně proto že jsme minulý týden zbytečně ztratili a teď nás čekal jeden z nejlepších týmů soutěže. To se potvrdilo hned v první půli, kdy jsme inkasovali dvakrát a museli jsme dotahovat. Hodně nám pomohl vyloučení soupeřova hráče a v druhé půli trpělivost a nasazení všech, chtěli jsme všichni zvítězit. To se povedlo chtěl bych pochválit celou obranu jak za svou obranou práci ale i velkou podporu při útoku.




Sestavy


TJ Baník Zbůch
P. Malý [-] - M. Pominchuk [-] (71. D. Lorenc [-] ) , J. Hrdlička [-] , A. Prokop [-] (90. S. Plecitý [-] ) , D. Hájek [-] , M. Klečka [-] , J. Hrdlička [-] (90. J. Kaločai [-] ) , M. Fořt [-] , R. Pfeifer [-] (71. M. Klůc [-] ) , P. Kaločai [-] , T. Bártek [-]

TJ Sokol Trnová
J. Kříž [-] - P. Mazák [-] , F. Webr [-] , P. Dolejš [-] , P. Chocholatý [-] (64. Z. Hojer [-] ) , V. Kodera [-] , M. Fišer [-] , P. Pešek [-] , J. Šoffr [-] , P. Kříž [-] , M. Chocholatý [-]

ŽK: 33. J. Hrdlička , 45. M. Fořt , 90. M. Klečka - 20. J. Šoffr , 24. P. Pešek , 50. P. Kříž , 80. P. Mazák . ČK: 34. P. Pešek .
Počet diváků: 150. Rozhodčí: Škoda Pavel - KLEČKA Aleš (N), JINDRA Petr (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích