2:3
(1:1)
31. M. Straka (p.)
54. M. Straka
69. J. Mašek
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

08.10.2022 16:00

8.kolo, Plzeňský | Plzeň - Sever | Okresní přebor , 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Sulkov si z Dobříče odváží všechny tři body


Branky


33. L. Kříž , 88. L. Kříž - 31. M. Straka (p.) , 54. M. Straka , 69. J. Mašek
12

Domácí Dobříč doma přivítala hosty ze Sulkova. Domácí v předchozím kole porazili doma jasně Nýřany 3:0 a tak chtěli podobný výkon zopakovat i tentokrát. Čekal na ně ale těžký úkol. Tentokrát měli před sebou Sulkov, který se nacházel na předních příčkách, a proto byl i v tomto zápase favorizován. Svou roli favorita potvrdil a odváží si všechny tři body.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Po brance na obou stranách

Od začátku sulkovští kontrolovali hru, ale domácí je dostupovali a dobře bránili. Přesto si vytvořili šance. Při jedné z nich se ke střele na skoro odkrytou branku dostal K. Batěk, ale branku vůbec netrefil. Hosté se snažili využívat kraje hřiště, a to se ukázalo jako platné. S jejich náběhy měli domácí problém. Jen se jim nedařilo šance přetavit v branku. Po jedné takové akci a následném rohu, zahrál v 31. minutě domácí obránce rukou v pokutovém území a kopala se penalta. Tu s přehledem proměnil M. Straka. Jenže za dvě minuty domácí srovnali, když hosté nezachytili dlouhý míč za obranu. Lukáš Kříž šel sám na branku a v klidu srovnal. Do konce poločasu se už nic významnějšího nestalo, a tak se šlo do kabin za stavu 1:1. 

Sulkov si vzal vedení zpět a už nepustil

Ve druhém poločase sulkovští na domácí nastoupili a ty měli s jejich kombinační hrou problémy.  Z toho se jim dařilo i vytvářet šance. Nejprve dvakrát nastřelili brankovou konstrukci. V 54. minutě se jim už ale povedlo prosadit. Po kombinační akci na pravé straně se míč dostal k Martinu Strakovi a ten střelou po zemi o tyč vstřelil vedoucí branku na 1:2. Sulkov i nadále kontroloval hru. V 69. minutě zvýšil na rozdíl dvou branek levý obránce Sulkova Jan Mašek. Domácí hráli především dlouhé balóny na jejich rychlonohého hráče. Po jedné takové akci v závěru snížil Lukáš Kříž na konečných 2:3.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Dobříč
Jiří Kusák: Co k tomu říct. První poločas si myslím, že jsme hráli docela solidně, ze zajištěné obrany a vytvořili jsme si i docela dost příležitostí ke skórování. Bohužel to nedopadlo. Dostali jsme gól z penalty, ale dokázali na to reagovat a vsítit gól do šaten, stav 1:1. V kabině jsme to tak hecovali, až se z toho stal náš standardní výpadek, 20 minut kterých rozhodlo o zápasu. Pak jsme zase zabrali, ale na body to nestačilo, bylo to pozdě. Martin Straka je vidět, že i na jeho léta je stálicí a pořád hergot platný hráč Sulkova, klobouček to jako bez debat. Jedeme dál a těšíme se na Všeruby, kde to bude mít grády. Zápas se musel líbit. Musím vyzdvihnout výkon Lukáše Kříže, který jako osamělý jezdec dokázal hodně moc. Děkuji našemu týmu a týmu soupeře fotbal fakt dobrej.

TJ Sparta Sulkov
Petr Hejzek: Třetí zápas jsme nebyli kompletní a museli improvizovat v sestavě. I přesto jsme měli více ze hry. Domácí hráli nakopávané balóny na rychlonohého útočníka. I když to hráči věděli, dvakrát se mu podařilo přesně zakončit. Z naší strany to byl opět zápas zahozených šancí. S produktivitou se bohužel potýkáme dlouhodobě.



Sestavy


TJ Sokol Dobříč
L. Šimandl [-] - M. Šiška [-] - L. Baloun [-] (76. V. Šimice [-] ) - J. Kroft [-] , D. Soukup [-] (78. J. Vokáč [-] ) , D. Vojta [-] (66. J. Zavřel [-] ) , T. Běhounek [-] (46. F. Souček [-] ) , M. Beránek [-] , L. Kříž [-] , D. Liška [-] (66. T. Beránek [-] ) , J. Kusák [-]

TJ Sparta Sulkov
L. Kur [-] - D. Králík [-] , O. Mazur [-] , K. Batěk [-] (46. J. Buršík [-] ) , J. Mašek [-] , M. Straka [-] , J. Nevečeřal [-] , L. Neubauer [-] , A. Mašek [-] , T. Beran [-] (78. P. Hejzek [-] ) , M. Gruber [-]

ŽK: 37. D. Liška - 28. D. Králík .
Hráči zápasu: L. Kříž - M. Straka .
Počet diváků: 50. Rozhodčí: KALOUS Jan - LEVORA Radek (N), DUBSKÝ Jiří (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Michal Klečka

Expert: Jan Hrdlička
Tip experta: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích