M. Polák 34.
M. Alexi 40. (p.)
2:1
(2:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

24.09.2022 16:30

6.kolo, Plzeňský | Plzeň - Sever | Okresní přebor , 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Sulkov ztratil v Dolní Bělé


Branky


34. M. Polák , 40. M. Alexi (p.) - 82. J. Mašek
8

Dolní Bělá doma přivítala Sulkov. Hosté se před tímto zápasem nacházeli na první příčce. Zatímco domácí byli na předposlední příčce. Domácí hráči Dolní Bělé ale překvapili a překvapivě berou tři body. Sulkov tak zatím přišel o první místo v tabulce.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Terén dělal hostům problémy a domácí toho zužitkovali

Ze začátek zápasu měli sulkovští trochu více ze hry, ale vytvořené šance nedokázali proměnit. Navíc ztráceli nepřesností balón. Když se domácí dostali k míči, následoval dlouhý nákop na útočníky, což obrana Sulkova někdy i se štěstím eliminovala. Na Bělském hřišti, které není úplně rovné, a navíc mělo vysoký trávník hosté nedokázali podržet balon ani kombinovat, a tak hodně ztráceli. Toho využili domácí, kde po ztrátě míče na polovině a následném protiútoku vstřelili vedoucí gól. O ten se postaral Marek Polák. O 6 min později nastřelili domácí ruku ve vápně obránci Sulkova a kopali penaltu. Tu proměnil Alexi Michal. Do kabin se tedy šlo za stavu 2:0 pro domácí.

V druhém poločase přišlo jen snížení

Ve druhém poločase se nepřesná hra hostů opakovala, což vyhovovalo domácím hráčům Dolní Bělé. Při náznaku šance Sulkova přišla špatná přihrávka a ztráta míče. Když už se dostali do zakončení, nedokázali jsme zakončit přesně. V 82. min jim přeci jen povedlo snížit. Přihrávku za obranu zakončil přesně Jan Mašek. Do konce zápasu se už nic významnějšího nestalo, a tak zápas končí za stavu 2:1.



Ohlasy k zápasu



TJ Sparta Sulkov
Petr Hejzek: Bohužel nám chyběli 4 kluci ze základu, což se na hře podepsalo. Hlavně ve středu hřiště nám chyběla myšlenka a finální přihrávka. S hrou nemůžu být vůbec spokojený. Domácí na rozdíl od nás bojovali a urvali cenné vítězství, za což jim gratuluji.



Sestavy


TJ Sokol Dolní Bělá
M. Kraus [-] - M. Schneider [-] , M. Polák [-] , M. Alexi [-] , D. Popp [-] , D. Koudela [-] , J. Sidorjak [-] (73. O. Sýba [-] ) , L. Pešička [-] (32. D. Domabyl [-] ) , P. Čása [-] , J. Kupka [-] , J. Koudela [-]

TJ Sparta Sulkov
P. Vavřík [-] - E. Ramadan [-] , P. Pecháček ml. [-] (78. J. Straka [-] ) , J. Mašek [-] , A. Mašek [-] , M. Janča [-] , M. Gruber [-] , T. Beran [-] , K. Batěk [-] , J. Adam [-] , O. Mazur [-]

Počet diváků: 35. Rozhodčí: KOŽÍŠEK Lukáš - PECHÁT Jan (N), OTTA Jan (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Michal Klečka

Expert: Ondřej Svoboda
Tip experta: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích