D. Kunt 20. (p.)
L. Rázek 33.
L. Rázek 62.
3:3
(2:2)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

17.09.2022 16:30

5.kolo, Plzeňský | Plzeň - Sever | Okresní přebor , 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Třemošná vyrovnala na konci obou poločasů


Branky


20. D. Kunt (p.) , 33. L. Rázek , 62. L. Rázek - 44. D. Štefl , 45. D. Štefl , 88. L. Bendík
8

Žihle doma přivítala hosty z Třemošné. Žihle se dokázala v zápase dvakrát dostat do vedení, ale Třemošné se povedlo vždy srovnat, a to dokonce vždy těsně před koncem poločasu. Zápas tak skončil remízou a týmy se rozešli smířlivě.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Srovnání dvougólového manka během dvou minut

První poločas byl spíše na straně domácích hráčů Žihle, byli lepším týmem a to potvrdily i první dvě branky. Už ve 20. minutě je poslal do vedení hráč s číslem tři Daniel Kunt. O necelou čtvrt hodinu později přidal jejich druhou branku hráč s číslem 10 Lukáš Rázek. Před koncem poločasu, ale polevili a Třemošné se povedlo dotáhnout dvoubrankovou ztrátu. V 44. minutě se prosadil David Štefl. Stejný hráč se prosadil i o minutu později, a tak se šlo do šaten za stavu 2:2.

Vyrovnání 2 minuty před koncem

Druhý poločas začali domácí opět aktivně. Lukášovi Rázkovi se povedlo v 62. minutě vrátit domácím vedení. Poté byl poločas vcelku vyrovnaný. V průběhu druhého poločasu žádná větší šance nebyla. Až chvilku před koncem se domácí nevyvarovali faulu v okolí pokutového území.  Ke kopu se postavil Lukáš Bendík, ten trefil mezeru mezi rozestoupenou zdí a srovnal tak dvě minuty před koncem. Zápas nám tak tedy skončil remízou a oba týmy berou bod.



Ohlasy k zápasu


TJ Slavoj Žihle
Lukáš Rázek: Byl to z naší strany docela dobrý první poločas, kde jsme se dostali do vedeni 2:0,ale bohužel v úplném závěru jsme soupeři darovali 2 góly během 2 minut a do šaten se nešlo zrovna v dobré náladě. Druhý poločas jsme začali aktivně a dali docela brzo gól na 3:2. Potom jsme měli ještě dost šancí navýšit skóre, ale bohužel jsme selhali v koncovce a jak to tak bývá 2 minuty před koncem jsem dostali vyrovnávací gól z tresňáku. Jen byla chyba, že se nám rozestoupila zeď a bohužel to prošlo. Jinak dobrý bojovný zapas až na pár chyb.




Sestavy


TJ Slavoj Žihle
J. Huček [-] - D. Kunt [-] (82. P. Churan [-] ) , M. Morgenstern [-] , J. Šucha [-] (90. D. Jelínek [-] ) , L. Rázek [-] , J. Hána [-] , O. Čapek [-] , J. Kubíček [-] , J. Skalník [-] , J. Čapek [-] (76. P. Malý [-] ) , M. Rambousek [-]

TJ Tatran Třemošná
P. Žalud [-] - J. Dobrý [-] (67. S. Koloděj [-] ) , L. Vít [-] , M. Pešek [-] (46. L. Randa [-] ) , P. Dobrý [-] , D. Štefl [-] , J. Körner [-] , V. Vrba [-] , L. Bendík [-] , M. Lavička [-] , V. Sidoran [-]

ŽK: 26. J. Čapek , 37. J. Skalník - 21. D. Štefl .
Počet diváků: 40. Rozhodčí: DUX, MGR. Ervin - TRYLČ Petr (N), MACHALA Miloslav (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Michal Klečka

Expert: Lukáš Neubauer
Tip experta: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích