0:4
(0:2)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

03.09.2022 17:00

3.kolo, Plzeňský | Plzeň - Sever | Okresní přebor , 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Nýřany si došli pro další tři body


Branky


12

Bělá přivítala doma Nýřany. Před tímto zápasem měli oba týmy jednu výhru a jednu prohru. Čekalo se tedy vyrovnané utkání. Nakonec ho s přehledem zvládli hosté z Nýřan a přesunuli se zatím na první místo tabulky.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Dvougólové vedení už po poločase

Do zápasu lépe vstoupili hosté z Nýřan. Už v 11. minutě se povedlo prosadit Jakubovi Strádalovi. Hned o dvě minuty později se prosadil Dominik Routschka. V 38. minutě dostali domácí šanci snížit a to v podobě pokutového kopu. Tu bohužel pro ně neproměnili a tak se šlo do kabin za stavu 0:2.

Csaplárova past nesklapla

Vedení 2:0 po poločase bývá často zrádné. Několikrát už jsme viděli Csaplárovu past sklapnout, to ale nebyl případ tohoto zápasu. Nýřany během druhé půle přidali ještě další dvě branky. Obě byli prakticky přes kopírák, rychlý brejk a úspěšné zakončení. O obě tyto branky se postaral Anar Aliyev. Celkové skóre zápasu je tedy 0:4 a Nýřany se posouvají na první místo tabulky.



Ohlasy k zápasu



TJ Nýřany
Martin Niedermayer: Dnes nám vyšel začátek zápasu. Dva rychlé góly a neproměněná penalta domácích ve 38. minutě rozhodla o osudu zápasu. Pak se nám povedlo proměnit dva brejky na konečných 4:0. Domácím patří uznání za bojovnost a velmi slušné utkání.



Sestavy


TJ Sokol Dolní Bělá
M. Kraus [-] - M. Polák [-] (67. J. Sidorjak [-] ) , J. Volf [-] (67. D. Domabyl [-] ) , D. Popp [-] , L. Pešička [-] , J. Kupka [-] (33. M. Schneider [-] ) , D. Koudela [-] , F. Láznička [-] (46. M. Alexi [-] ) , J. Koudela [-] , L. Pešička [-] , T. Bušek [-]

TJ Nýřany
M. Rosol [-] - P. Šteffel [-] (85. J. Pospíšil [-] ) , J. Niedermayer [-] , M. Kalibán [-] , A. Aliyev [-] (87. R. Stauber [-] ) , J. Strádal [-] (67. M. Polan [-] ) , J. Šindler [-] , L. Šlégl [-] , M. Prach [-] (87. J. Nejdl [-] ) , M. Routschka [-] , D. Routschka [-]

ŽK: 56. M. Schneider - 38. M. Rosol , 82. A. Aliyev .
Hráči zápasu: M. Rosol , A. Aliyev .
Počet diváků: 80. Rozhodčí: MAREŠ Jan - POLCAR Tomáš (N), KONČEL Martin (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Michal Klečka

Expert: Josef Šrajber
Tip experta: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Hráč, Administrátor klubu - TJ Sokol Kralovice | Plzeňský | Plzeň - Sever

Tip: výhra hostů