Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

03.09.2022 17:00

3.kolo, Plzeňský | Plzeň - Sever | Okresní přebor , 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Povedený obrat domácího Zbůchu


Branky


12

Domácí Zbůch přivítal na svém hřišti hostující Křelovice. Zápasy mezi těmito dvěma soupeři přinášejí často hodně ostrých soubojů, karet a vyhrocených situací. Domácím se ale povedlo dokonat obrat a připsat si tak druhé vítězství. Zatímco pro hosty to je první ztráta bodů.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Efektivita na straně hostů

Do zápasu vstoupili lépe hosté. Už v 15. minutě dokázali zužitkovat zmatky v obraně domácích a gólově se prosadit. Úspěšně zakončit akci se povedlo hostujícímu hráči s číslem 10 Františku Košanovi. Po této brance se hra víceméně vyrovnala a šance byli na obou stranách. Větší ,,gólovky“ ale byli na straně domácích. Přes to se hostům podařilo vstřelit druhý gól. Po zaváhání jednoho ze stoperů šel sám na bránu opět František Košan a přidal svůj druhý gól v zápase. Domácí stačili ale ještě do poločasu alespoň snížit. V 44. minutě se dokázal po levé straně prosadit a následně krásně umístěnou střelou skórovat Dominiku Hájkovi. Do kabin se tedy šlo za stavu 1:2.

Dobrý poločas domácích a dokonaný obrat

Do druhého poločasu lépe vstoupili domácí a prakticky ihned si vytvořili tlak. Už 6 minut po začátku vystřelil za vápnem Tomáš Bártek. Jeho střela sice šla vedle, ale zachytil ji Michal Klečka a tomu se povedlo vyrovnat na 2:2. Poté byli šance na obou stranách, ale přeci jen daleko více a větší příležitosti ke skórování měli domácí. Pak ale rozhodla šťastná ruka trenéra Baníku Romana Prokopa. Na hřiště poslal nejprve v 58. minutě Tomáše Svítila. Ten pouhých 8 minut po svém příchodu dokázal vstřelit branku a poslal tak domácí do vedení. Před koncem si hosté vybojovali pár standartních situací v okolí pokutového území. Na tyto situace se už vytahoval i brankář hostů. V 95. minutě ale centr do vápna zachytil domácí brankář Josef Šrajber a svou pohotovou reakcí vyslal dopředu dalšího náhradníka, který přišel na hřiště, Martina Prokopa. Ten s míčem doběhl až do brány a střelil tak ve svém vůbec prvním zápase za A tým svůj první gól. A stanovil konečné skóre 4:2. Celý zápas byl provázen spoustou soubojů, faulů, strkanic, hádek a nadávek.



Ohlasy k zápasu


TJ Baník Zbůch
Roman Prokop: Za nás velmi důležité vítězství z toho důvodu že jsme dokázali otočit nepříznivý výsledek z 0:2 v náš prospěch. Zápas byl důrazný ale na hraně fair play. Odvedly jsme dobrou práci vzadu až na obdržené góly a vepředu bychom mohli ještě o něco zlepšit efektivnost




Sestavy


TJ Baník Zbůch
J. Šrajber [-] - J. Hrdlička [-] - J. Kaločai [-] (71. D. Lorenc [-] ) , R. Pfeifer [-] , T. Bártek [-] , A. Prokop [-] (58. T. Svítil [-] ) , K. Strejc [-] , P. Kaločai [-] , M. Klečka [-] , J. Hrdlička [-] , D. Hájek [-] (86. M. Prokop [-] )

TJ Jiskra Křelovice
P. Dvořák [-] - F. Košan [-] (85. T. Kamínek [-] ) , M. Bartoš [-] , M. Košan [-] (85. L. Lang [-] ) , M. Simet [-] (64. P. Masák [-] ) , J. Svítek [-] , V. Komárek [-] , J. Vacín [-] , P. Vacín [-] (71. C. Saatmann [-] ) , J. Musil [-] , M. Dvořák [-]

ŽK: 21. J. Hrdlička , 26. J. Hrdlička , 43. A. Prokop , 56. D. Hájek - 16. M. Simet , 34. J. Svítek , 77. F. Košan .
Hráči zápasu: J. Hrdlička - F. Košan .
Počet diváků: 80. Rozhodčí: KOŽÍŠEK Lukáš - DAŇHEL Jaroslav (N), HÁJEK Karel (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Michal Klečka

Expert: Josef Šrajber
Tip experta: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Hráč, Administrátor klubu - TJ Sokol Kralovice | Plzeňský | Plzeň - Sever

Tip: výhra hostů