M. Fišer 26. (p.)
1:1
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

27.08.2022 17:00

2.kolo, Plzeňský | Plzeň - Sever | Okresní přebor , 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Po spoustě příležitostí přinesl zápas pouze remízou


Branky


26. M. Fišer (p.) - 67. S. Pašek
7

Trnová měla první zápas odložený, a tak pro ni začal start soutěže až teď v domácím prostředí proti hostům ze Všerub. Po spoustě šancí však zápas skončil smířlivě 1:1.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První poločas rozhodla až penalta

První poločas Všeruby ohrožovaly branku pouze několika nepřesnými střelami z dálky, naopak se bránily často za cenu faulu a Trnová si vypracovala několik slibných standardních příležitostí. Největší šanci zastavila až branková konstrukce. Gólově se dokázali domácí prosadit až v 26. minutě, kdy pokutový kop suverénně proměnil Matěj Fišer. Domácím se povedlo síť rozvlnit ještě jednou. Pavel Chocholatý pronikl překonal obranu i brankáře, ale míč do brány dorážel v malém vápně Jiří Šmídl. Ten však stál v postavení mimo hru a tak branka nemohla být uznána.

Spousta příležitostí na obou stranách přinesla jen vyrovnání

V druhé půli třikrát zatáhl Pavel Chocholatý balón po levé straně a dostal se do slibné příležitosti, kterou dvakrát řešil nahrávkou, kterou jeho spoluhráči nedokázali gólově zužitkovat, a potřetí jeho střelu soupeřova obrana stačila na poslední chvíli zastavit. Nedokázal skórovat ani Patrik Mazák, který se dostal po úniku sám před brankaře. Všeruby ohrožovaly branku jen zpoza vápna a povedlo se jim vykoledovat několik standartních situací. V 67. minutě se povedlo ale Všerubům skórovat. Nepříliš prudkou střelu, kterou vyslal Stanislav Pašek, brankář domácích neudržel a srazil si jí do sítě na 1:1. Trnová ještě odpověděla břevnem od Patrika Mazáka ze střely z velkého vápna, ale přetočit vítězství již na svoji stranu nedokázala, naopak s ubývajícími silami a snahou zápas rozhodnout několikrát otevřela obranu a nabídla soupeři přečíslení a úniky, které byly včas zhašeny a k vyložené příležitosti nedošlo. Zápas nám tedy skončil za stavu 1:1.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Trnová
Petr Vodička: S výsledkem jsme spokojeni, i když v průběhu zápasu jsme měli o něco navrch. Chyběli nám tři kvalitní hráči základu Filip Webr, kapitán Petr Dolejš a dlouhodobě zraněný Aleš Reich, před zápasem bychom remízu brali. Nejlepší hráči byli Pavel Chocholatý, velmi dobře odehráli svůj defenzivní post Michal Chocholatý a náhradník absentujícího kapitána Michal Hauzner. S nepříjemnými absencemi se budeme potýkat nadále, ale chceme soutěž hlavně udržet a jít zápas od zápasu, postupové ambice si neděláme.




Sestavy


TJ Sokol Trnová
J. Kříž [-] - P. Mazák [-] , J. Šoffr [-] (72. P. Vodička [-] ) , P. Chocholatý [-] , J. Šmídl [-] , P. Pešek [-] , P. Kráčina [-] , M. Fišer [-] , M. Hauzner [-] , P. Kříž [-] , M. Chocholatý [-]

SK Všeruby
P. Kotva [-] - K. Bárta [-] , V. Tyr [-] , P. Sova st. [-] , S. Pašek [-] , J. Hyrát [-] , V. Hlavatý [-] , V. Tyr [-] , V. Greiner [-] (65. V. Široký [-] ) , L. Černý [-] , M. Cába [-] (15. V. Skala [-] )

ŽK: 20. P. Kráčina - 40. V. Tyr , 69. J. Hyrát .
Hráči zápasu: P. Chocholatý , M. Chocholatý .
Počet diváků: 30. Rozhodčí: DUX, MGR. Ervin - ŠMÍDL Milan (N), TUREČEK Dominik (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Michal Klečka

Expert: Martin Pánek
Tip experta: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích