3:2
(1:1)
45. P. Dolejš
58. M. Fišer (p.)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

07.09.2022 18:45

1.kolo, Plzeňský | Plzeň - Sever | Okresní přebor , 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Vítězný gól padl minutu před koncem


Branky


29. M. Straka , 67. M. Janča , 89. E. Ramadan - 45. P. Dolejš , 58. M. Fišer (p.)
8

Odehrál se nám odložený zápas prvního kola mezi Sulkovem a Trnovou. V zápase jsme viděli nádherné góly, hezké akce a rozuzlení až v samotném závěru.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Poločas po brance na obou stranách

Celý zápas byl hodně vyrovnaný. Bylo vidět velké množství osobních soubojů a šance na obou stranách. První branka padla v 29. minutě. Nádhernou střelou do pravého horního rohu se z 25 metrů prosadil Martin Straka. Sulkov ale nedokázal vedení udržet. V poslední minutě první půle se dokázali prosadit i hosté z Trnové. Ke střele se odhodlal Petr Dolejš a ta po několika tečích skončila až v síti. Tímto nám skončil první poločas za stavu 1:1.

Rozhodnutí až v závěru

Prvních patnáct minut druhého poločasu bylo opět vyrovnaných. Tuto patnáctiminutovku zakončila až penalta ve prospěch hostů. V 58. minutě si v pokutovém území drze dovolil Patrik Mazák na 3 bránící hráče a ti ho dokázali zastavit jen za cenu faulu. Penaltu zkušeně proměnil Matěj Fišer. Od této branky už ale sulkovští začali dominovat. Hosté si ale vytvořili dvě velké příležitosti zvýšit vedení na 3:1, které nevyužili. V 67. minutě uklidil do brány míč Marek Janča. Poté následovali šance na obou stranách, kdy hosté převážně využívali rychlonohého P. Mazáka, ale domácí Jan Mašek ho dokázal pohlídat. Když už se všichni smiřovali s remízou, vstřelili domácí v 89. min vítězný gól po hezké kombinační akci a tvrdé přízemní střele k tyči se trefil Eiad Ramadan. Nic dalšího už se pak neodehrálo, a tak Sulkov bere 3 body.



Ohlasy k zápasu


TJ Sparta Sulkov
Petr Hejzek: Očekával jsem těžký zápas plný osobních soubojů a boj o každý metr hřiště a to se vyplnilo. Výhry si cením, všichni makali na plno a zaslouží pochvalu.

TJ Sokol Trnová
Petr Vodička: Díky odkladu zápasu jsme nastoupili bez jedné z hlavních osobností našeho týmu, ale nakonec jsme byli rádi, že se hráči na zápas dokázali zmobilizovat i za cenu dovolených či zřeknutí se jiných dalších povinností. Podle našeho názoru není právní řád v tomto ohledu úplně v pořádku, jelikož by měl více umožňovat odehrát utkání v řádném termínu, dochází tak k paradoxní situaci, že když domácí mužstvo nemá způsobilé hřiště, ačkoliv počasí odehrání zápasu umožňuje, je poškozen tým hostů, který nemá ani nárok na kompenzace za dopravu na utkání. Řády nejsou v tomto ohledu motivační k tomu, aby se klub snažil hřiště udržovat odolnější a řešil například ucpaná odvodnění. V takových situacích by mělo být automaticky včas přistoupeno k náhradnímu řešení – buď změny pořadatelství utkání mezi týmy v podzimní a jarní části, umožňuje-li to hřiště druhého z týmů, nebo povinnost družstva zajistit náhradní, okresem schválené, hřiště. Až poté, když prokazatelně není, kde utkání odehrát, by se mělo přistupovat k odkladu utkání. Aktuální úprava řádů počítá pouze s tím, že kluby mají možnost se spolu dohodnout, že utkání odehrají jinde, a ještě se souhlasem STK, tedy ani rozhodčí nemůže, po ohledání stavu hřiště a prohlášení jej za nezpůsobilé, nařídit, že se utkání odehraje jinde. Neexistuje v tomto směru odpovědnost za stav vlastního hřiště a náklady nese hostující mužstvo. Celkově to bylo pěkné utkání s nábojem, hra se odlévala nahoru – dolu, škoda jen, že jsme nepřivezli nějaký bodík, sahali jsme po něm.



Sestavy


TJ Sparta Sulkov
L. Kur [-] - M. Janča [-] , J. Nevečeřal [-] (87. K. Batěk [-] ) , L. Neubauer [-] , J. Buršík [-] (46. E. Ramadan [-] ) , D. Králík [-] , J. Mašek [-] , O. Mazur [-] , T. Beran [-] (81. M. Uzel [-] ) , M. Straka [-] , J. Straka [-]

TJ Sokol Trnová
J. Kříž [-] - P. Mazák [-] , Z. Hojer [-] , P. Pešek [-] , P. Dolejš [-] , M. Hauzner [-] (46. V. Kodera [-] ) , M. Fišer [-] , M. Chocholatý [-] , P. Chocholatý [-] , P. Kráčina [-] , P. Kříž [-]

ŽK: 32. T. Beran , 49. J. Nevečeřal , 57. O. Mazur , 90. M. Straka - 43. P. Pešek , 68. M. Chocholatý , 83. Z. Hojer , 84. V. Kodera , 85. P. Kráčina .
Hráči zápasu: J. Mašek , E. Ramadan - P. Mazák .
Počet diváků: 50. Rozhodčí: MAREŠ Jan - DUBSKÝ Jiří (N), ŠVANCAR Bohuslav (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Michal Klečka

Expert: Dominik Hájek
Tip experta: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Hráč, Administrátor klubu - TJ Sokol Kralovice | Plzeňský | Plzeň - Sever

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích