2:3p.
(1:1)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

18.10.2015 15:30

9.kolo, Středočeský | 1.B třída sk. D, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

V Kondraci bylo k vidění velké gesto Fair play, do paměti diváků si vryl Pavlíček


Branky


0

Kromě velkého gesta přineslo utkání 9. kola Fair Credit 1.B třídy skupiny D také tři červené karty, z toho dvě během prvního poločasu. O nejkrásnější moment zápasu se postaral v závěru utkání kapitán Kondrace Martin Pavlíček, který úmyslně neproměnil nesprávně nařízenou penaltu a předvedl velké gesto Fair play. O osudu střetnutí nakonec musely rozhodnout pokutové kopy, v nichž byli šťastnější hráči Jiskry.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Utkání mezi Kondrací a Jiskrou Zručí bylo velice vyhrocené

Kondrac vstoupila do utkání pořádně zostra, když krásnou kombinační akci zakončil parádní „rybičkou" Pavelka a domácí se ujali rychle vedení 1:0. Na opačné straně vyrovnal po přesném Koudelově centru ze standardní situace přesnou hlavičkou Viktora. Téměř po půlhodině hry byla k vidění červená karta, kterou inkasoval po nelichotivých slovech „to byly tři fauly ty č*ráku" směrem k hlavnímu rozhodčímu Lukáš Hájek.

 

Tím však nesportovní chování neskončilo. Sedm minut před přestávkou byl hostující Havel faulován domácím hráčem Kondrace Pohorským a sám faulovaný hráč se poté dožadoval udělení karty, a to tak moc, že po strčení do rozhodčího Glogara, kterému předcházela slova „vzpamatuj se a pískej," viděl červenou kartu také on sám. Po dvou červených kartách a dvou gólech odcházela obě mužstva do kabin za nerozhodného stavu 1:1.

Zruč nad Sázavou se i v devíti hráčích ujala vedení

Krátce po zahájení druhého poločasu se Zruč nad Sázavou oslabena o dva vyloučené hráče ujala senzačního vedení, když Koudela podruhé v zápase parádně rozehrál standardní situaci a jeho centr na přední tyč skvěle prodloužil Jouza, který našel Jelínka, a ten z těžké pozice umístil míč hlavou do sítě. Netrvalo to však dlouho a domácím se podařilo vyrovnat, když se podruhé v zápase se prosadil Pavelka.

 

Kondrac měla ve zbytku zápasu převahu, tu však nedokázala gólově vyjádřit. Sedm minut před koncem byl k vidění další dramatický okamžik, hostující hráči Jiskry se dopustili faulu dva metry od pokutového území, jenže hlavní rozhodčí Glogar se umanul, že se pokusí utkání rozhodnout, a nařídil nesmyslně pokutový kop, Martin Pavlíček se ale zachoval jako správný člověk, když následnou penaltu schválně poslal mimo a zasloužil si velký potlesk.



Ohlasy k zápasu


Kondrac
Martin Pavlíček (kapitán domácího týmu): „Každý z nás stojí denně před několika rozhodnutími. Já jsem se rozhodl tak, jak jsem uznal za vhodné. Ještě před exekucí jsem věděl, že nemohu nic získat, ba naopak a bohužel, se to potvrdilo. Díky spoluhráčům za to, že se postavili za mě, ačkoliv chápu i realizační tým, který tak čistě ze zarytosti neučinil. Pokud by ta situace nastala zase, udělal bych to znovu,"

TJ Jiskra Zruč nad Sázavou
Michal Váňa (trenér): „Ze strany rozhodčích to nebylo správně odřízené utkání, z něhož pramenilo naše nesportovní chování, kterému bychom se měli vyvarovat. Před zápasem jsem kluky upozorňoval, že to v Kondraci bude divoké a budeme hrát proti čtrnácti. Hned od první minuty to bylo jasně znát, a aby toho nebylo málo, nechali jsme si udělit dvě červené karty. Ze hřiště soupeře vezeme nakonec dva body, což je jako bychom jich získali deset. Jsem s bonusovým bodem spokojen. Asi sedm minut před koncem navíc přišel faul a všichni viděli, že to bylo metr vedle našeho vápna. Rozhodčí nesmyslně ukázal na penaltu. Musím smeknout před domácím kapitánem Martinem Pavlíčkem, který penaltu kopl vedle, protože věděl, že to pokutový kop nebyl. Bylo to pravdu gesto fair-play, klobouk dolů před ním.“



Sestavy


Kondrac
Z. Císař [-] - F. Sedláček [-] , F. Tichý [-] - P. Pavelka [-] , J. Ngo [-] (65. M. Chomát [-] ) - M. Pavlíček [-] - R. Kašpar [-] (55. M. Šanda [-] ) , J. Pohorský [-] , J. Linhart [-] , M. Kubín [-] , P. Šanda [-] (75. J. Žirovnický [-] )

TJ Jiskra Zruč nad Sázavou
T. Cudlín [-] - L. Hájek [-] , L. Jelínek [-] , Z. Louda [-] , O. Jouza [-] - K. Petrů [-] , S. Viktora [-] - J. Koudela [-] , V. Fogaca [-] - M. Váňa [-] (65. Z. Brabec [-] ) , M. Havel [-]

ŽK: 49. P. Šanda , 60. J. Linhart , 90. P. Pavelka - 14. M. Havel , 34. M. Váňa , 90. K. Petrů . ČK: 38. J. Pohorský - 28. L. Hájek , 38. M. Havel .
Hráči zápasu: P. Pavelka , M. Pavlíček .
Místo: TJ Kondrac. Počet diváků: 100. Rozhodčí: Glogar Petr - DOUBRAVA Jakub, GLOGAR Lukáš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.