3:2
(1:2)
10. V. Sirotek
41. S. Tázler (p.)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

04.06.2023 18:00

25.kolo, Plzeňský | Plzeň - Město | Okresní přebor , 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Černice si na domácím stadionu zařídili 3 bodový zisk a záchranu!


Branky


29. T. Cihla , 56. O. Marušinec , 75. J. Kreuzman - 10. V. Sirotek , 41. S. Tázler (p.)
11

Ve fotbalovém utkání mezi Černicemi a Košutkou se hrálo o každý centimetr trávníku. První poločas nabídl vyrovnané soupeření, ve kterém se oba týmy snažily prosadit. Skóre se často měnilo a vše bylo velmi napjaté.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První půli ovládla Košutka

První poločas byl poznamenán vyrovnanou hrou, kdy se oba týmy snažily získat převahu a vytvořit si šance. Bylo vidět nasazení a bojovnost na obou stranách. V 10. mintuě se Košutce podařilo velmi rychle ujat vedení po střele Vladimíra Sirotka. Domácí se ale nedali a vyrovnali v 29. minutě. O to se postaral Tomáš Cihla. Košutka se ale před koncem první půle ujala opět vedení po pro Černice nešťastné penaltě. O tu se postaral mladý Silvestr Tázler. Košutka tedy po první půli vedla 1:2.

Obrat domácích a zasloužená výhra

Druhý poločas přinesl zvrat ve prospěch Černic, které se zlepšily a začaly dominovat na hřišti. Zkušený Ondřej Marušinec se chopil příležitosti a v 56. minutě vstřelil gól, kterým srovnal skóre a poslal svůj tým na vítěznou cestu. Černice byly naladěny na vyšší obrátky a předváděly kvalitní kombinaci.V 75. minutě se domácí opět prosadili. Tentokrát byl úspěšný Jaroslav Kreuzman, který zvýšil vedení Černic. Košutka se snažila odpovědět, ale obrana Černic byla pevná a nedovolila soupeři snížit skóre. V závěrečných minutách se již stav nezměnil a utkání skončilo vítězstvím Černic 3:2. 



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Plzeň - Černice B
Václav Nesnídal, trenér: Do zápasu jsme vyrazili s úplně novou sestavou, kdy se do brány dostala naše dřívější opora Tománek. Opět jsme rychle inkasovali branku, ale naštěstí se nám podařilo rychle vyrovnat. Druhou půli jsme vyšponovali a jsme rádi za vítězství. Jsme rádi, že se nám podařilo udržet v soutěži.

TJ Košutka Plzeň B
Robert Holý, trenér: Tentokrát bez vyjádření.



Sestavy


TJ Sokol Plzeň - Černice B
J. Tománek [-] - J. Sedláček [-] , J. Vlk [-] , O. Marušinec [-] , J. Kreuzman [-] , D. Oncea [-] (83. K. Kaňák [-] ) , K. Kuncl [-] (78. M. Šmídl [-] ) , P. Mastný [-] , T. Cihla [-] , M. Trnka [-] (36. T. Engl [-] ) , V. Motlík [-]

TJ Košutka Plzeň B
L. Vicenda [-] - J. Chaloupka [-] , T. Valíček [-] , J. Lhoták [-] , J. Chaloupka [-] , V. Sirotek [-] (67. M. Trnka [-] ) , T. Pečenka [-] , S. Tázler [-] , J. Pečenka [-] , J. Škovran [-] , D. Adam [-]

ŽK: 22. J. Sedláček , 90. K. Kaňák - 87. J. Škovran .
Počet diváků: 35. Rozhodčí: ŠAŠEK Jan - JEŽEK Petr, HODINA Radek.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tomáš Turek

Expert: Pavel Nový
Tip experta: výhra hostů

Černice bojují o záchranu a potřebují body. Košutecká rezerva ale na jaře předvádí výborné výsledky a vyhraje.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích