Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

03.06.2023 18:00

25.kolo, Plzeňský | Plzeň - Město | Okresní přebor , 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Ledce si po velmi kvalitním zápase obhájili všechny body!


Branky


11

Ledce a Hradiště nabídli divákům neuvěřitelně zajímavé a bohaté utkání, které skončilo vítězstvím domácího týmu 6:3. Obě mužstva předvedla skvělý fotbal a byli aktivní jak v útoku, tak v obraně. Zápas byl napínavý až do posledních minut, přičemž oba týmy si vytvořily mnoho šancí.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První půle skončila remízou

První poločas začal rychlým tempem a oba týmy se snažily získat vedení. V 23. minutě se domácím Ledcům podařilo otevřít skóre. Jan Mareš využil nedorozumění v obraně soupeře a přesnou střelou poslal míč za brankáře Hradiště do sítě. Hosté však na odpověď nečekali dlouho a ve 24. minutě se jim podařilo vyrovnat. Václav Krliš využil rohového kopu a hlavou překonal brankáře Ledců. První půle tedy skončila vyrovnaně za stavu 1:1.

Druhá půle nabídla spoustu branek

Druhý poločas začal opět aktivně a domácí tým se rychle dostal do vedení. V 46. minutě Aleš Pašek využil chyby obrany Hradiště a přesnou střelou zvýšil na 2:1 ve prospěch Ledců. O pouhých osm minut později se Martin Hoffmann dostal do zakončení a svou střelou zvýšil náskok domácího týmu na 3:1. V 61. minutě na to navázal opět Martin Hoffmann a Ledce už vedli 4:1. Hradiště se nevzdávalo a pokoušelo se o snížení skóre. V 62. minutě se jim podařilo dostat se blíže, když Nazarii Bilunyk zužitkoval nahrávku a snížil na 3:2. Však ale domácí Ledci okamžitě odpověděli. V 71. minutě Aleš Pašek vstřelil svůj druhý gól v utkání a zvýšil na 5:2 pro Ledce. Obrana hostů měla potíže s eliminací nebezpečných akcí domácího týmu a v 74. minutě se Martin Hoffmann dostal do dalšího zakončení a zkompletoval hattrick. Jeho střela znamenala již šestý gól pro Ledce a zdálo se, že zápas je rozhodnutý. Hradiště však nebylo ochotné se vzdát a v 81. minutě se jim podařilo snížit na 6:3 díky gólu Mykoly Pikurovského. Hosté se snažili o další rychlé snížení, ale domácí tým udržel svou obranu pevnou a výsledek se už nezměnil. Celé utkání mezi Ledci a Hradištěm nabídlo skvělý fotbal a mnoho brankových příležitostí. Domácí tým Ledci si zaslouženě připsal vítězství, ale hosté z Hradiště ukázali svou sílu a bojovnost. Byl to skvělý zápas pro všechny fanoušky fotbalu, plný emocí a gólových okamžiků.



Ohlasy k zápasu


FK Ledce
Tomáš Havránek, hráč: Dnešní zápas jsme již měli k dispozici více hráčů základní sestavy a bylo to vidět a znát. Proti dobře hrajícímu soupeří jsme podali slušný výkon, kdy můžeme být spokojeni. Utkání bylo bohaté na šance a góly z obou stran a nezaujatý divák si jistě přišel na své. Snad jen s pár výroky hlavního rozhodčího nemohu být spokojen, ale to je také jen na člověku.

TJ Sokol Plzeň - Hradiště
Vít Pikhart, hráč: Před zápasem jsme měli problémy se sestavou. Oproti předchozím zápasům jsme se museli obejít bez 4 hráčů ze základu. Přesto kluci odehráli vyrovnaný první poločas. Ve druhé půli se už projevila kvalita domácího týmu. Nám se pak podařilo výsledek alespoň trochu korigovat.



Sestavy


FK Ledce
D. Fořt [-] - V. Mandaus [-] , V. Svoboda [-] , R. Láryš [-] , V. Kabát [-] , O. Tupý [-] (58. T. Fiedler [-] ) , M. Hoffmann [-] , T. Havránek [-] , A. Pašek [-] , J. Mareš [-] (74. J. Pokorný [-] ) , J. Mentlík [-]

TJ Sokol Plzeň - Hradiště
M. Vávra [-] - J. Ženíšek [-] , O. Pytlík [-] , T. Lapský [-] , D. Červený [-] - J. Soukup [-] , M. Furár [-] , V. Přibáň [-] (46. M. Beránek [-] ) , X. Truong [-] (58. M. Pikurovskyi [-] ) , N. Bilunyk [-] - V. Krliš [-] -

ŽK: 30. T. Havránek , 53. R. Láryš . ČK: 72. T. Havránek .
Počet diváků: 145. Rozhodčí: ŠAŠEK Jan - KULI Karel, SKÁLA Jiří.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tomáš Turek

Expert: Pavel Nový
Tip experta: výhra domácích

Tabulkově lépe postavení Ledečtí to od Hradiště nedostanou zadarmo, přesto věřím spíše domácím, dirigovaným výborným M. Hoffmannem.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích