Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

28.05.2023 18:00

24.kolo, Plzeňský | Plzeň - Město | Okresní přebor , 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Union si po velmi zajímavém střetu připisuje 3 body!


Branky


12

Dalším velmi zaujímavým zápasem 24. kola byl střet mezi domácím Unionem a Ledci. Tento zápas dopadl lépe pro domácí, kteří si dokázali připsat další 3 body.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí šli v závěru do vedení díky standardní situaci!

V napínavém střetnutí mezi Unionem Plzeň a Ledci bylo v první půli hry vše na podobné úrovni. Oba týmy se snažily prosadit a ovládnout hru, ale žádný z nich nedokázal vytvořit větší tlak na soupeře., který by vedl k brance. Až ke konci první půle se domácím podařilo otevřít skóre ze standardní situace. V 44. minutě se prosadil Petr Kutný, který využil chyby obrany Ledců a přesnou střelou nedal brankáři šanci. Union Plzeň tak vedl 1:0 a šel do šaten s malým náskokem, který měl v plánu v druhé půli navýšit.

Branková přestřelka v druhé půli vedla k výhře domácích

Po změně stran se hra radikálně změnila a domácí tým, Union Plzeň, začal hrát jednoznačně lépe. Hráči Unionu Plzeň se chopili iniciativy a začali soupeře přehrávat ve všech částech hřiště. V 52. minutě přišlo dalšího potvrzení jejich převahy, když se Radek Červeňák prosadil a zvýšil vedení domácích na 2:0. Union Plzeň neztrácel tempo a naopak zvyšoval svůj náskok. V 54. minutě se znovu prosadil Petr Kutný a v 56. minutě Ladislav Stach, kteří přidali další dvě branky. V 58. minutě se Ladislav Stach opět dostal mezi střelce a vstřelil svůj druhý gól. Union Plzeň tak vedl již pohodlným rozdílem 5:0. Nicméně hosté z obce Ledce se nevzdávali a ke konci druhého poločasu se zlepšili. V 60. minutě se jim podařilo snížit skóre, když se prosadil Aleš Pašek. O osm minut později, v 68. minutě, přidal další gól Tomáš Havránek a snížil na 5:2. V 84. minutě se dokázal prosadit i Pavel Fryč, který dal třetí branku pro obec Ledce. Skóre se tak vyrovnalo na 5:3. Avšak Union Plzeň nechtěl nechat nic náhodě a v 87. minutě se Ladislav Stach vrátil se svým třetím gólem, kterým zkompletoval svůj hattrick. Skóre na konci utkání bylo 6:3 pro domácí Union Plzeň. Lze říci, že Union Plzeň hrál dominantnější fotbal a ve druhé půli ukázal svou sílu. Oba týmy se však prezentovaly bojovným výkonem a utkání bylo plné vzrušení a gólových momentů. Union Plzeň nakonec zvítězil 6:3 nad Ledci a získal důležité body do ligové tabulky.



Ohlasy k zápasu


TJ Union Plzeň
Petr Starý, vedoucí mužstva: Odehráli jsme dobrý zápas, byli jsme lepší a zaslouženě jsme vyhráli. Jen škoda, že jsme za stavu 5:0 polevili a dovolili soupeři ještě konec zdramatizovat.

FK Ledce
Tomáš Havránek, hráč: Zápas s Unionem se mi nehodnotí moc dobře. Na jednu stranu jsme s invalidy neodehráli první poločas vůbec špatně. Soupeř se prosadil až v závěru po standartní situaci. Do druhého poločasu jsme však vstoupili hodně divně a nechali si od soupeře nasázet během chvíle několik gólů, byli jsme na ručník. Po tomto jsme se začali prosazovat i my, ale náskok pěti gólů se těžko dohání. Jsem rád, že jsme upravili skóre a neodjeli s nulou na našem kontě. Soupeři k výhře gratulujeme a přejeme hodně štěstí do dalších zápasů.



Sestavy


TJ Union Plzeň
J. Čermák [-] - O. Jakoubek [-] , J. Jindra [-] , J. Douša [-] (46. V. Dziadus [-] ) , J. Pachner [-] (70. P. Jindra [-] ) , V. Danch [-] (89. O. Cajthaml [-] ) , L. Stach [-] , A. Pasichnyk [-] , D. Kalaš [-] , P. Kutný [-] (75. P. Kalaš [-] ) , R. Červeňák [-]

FK Ledce
L. Anton [-] - T. Havránek [-] , A. Pašek [-] , J. Mareš [-] , T. Zimmer [-] (55. P. Toptej [-] ) , L. Kraček [-] , O. Tupý [-] , R. Láryš [-] , V. Kabát [-] , P. Fryč [-] , M. Hoffmann [-]

ŽK: 50. P. Fryč , 87. J. Mareš .
Počet diváků: 43. Rozhodčí: Schingler Milan - SKÁLA Jiří, KULI Karel.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tomáš Turek

Expert: Jan Pachner
Tip experta: výhra domácích

Samozřejmě vyhraje Union, minulé 2 zápasy jsme remízovali, takže teď se to určitě zlomí a přijdou nějaké výhry.

Tip: remíza

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: remíza

Tip: výhra domácích