Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

07.05.2023 17:30

21.kolo, Plzeňský | Plzeň - Město | Okresní přebor , 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Unionu se podařilo přejet Chotíkov a zvítězit!


Branky


11

Dalším zápasem 21. kola se stal střet mezi Chotíkovem B a Unionem. Tento zápas dopadl lépe pro hosty, kteří si odvezli všechny body domů.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První půle mluvila za vše

Hlavní arbitr utkání Vojtěch Měřička odpískal start a mohlo se začít. Do utkání už od začátku vstoupili lépe hosté. V 3. minutě se podařilo Vitaliy Danchovi skórovat na 0:1. Na to navázal Jan Jindra, který v 18. minutě navýšil na 0:2 po jeho dobře umístěné střele. O 2 minuty později Petr Kutný opět navýšil a Union už vedl 0:3. O další branku se postaral Ladislav Stach, který zajistil skóre 0:4. První půle tedy skončila lépe pro hosty, kteří už v podstatě rozhodli zápas.

Poklidné dohrání zápasu na straně hostů

Druhá půle začala lépe pro domácí, kteří skórovali už v 50. minutě. Konkrétně Adrian Cirok snížil na 1:4 a dal tak naději na srovnání. Tuto naději ale snížil Ladislav Stach, který v 52. minutě vstřelil svůj druhý gól. Ten samý muž v 58. minutě zkompletoval hattrick a kompletně usmrtil naději domácích na srovnání. Lukáš Kaprál dal v 58. minutě náplast Chotíkovu a brankou na 2:6 zmírnil bolest. Petr Kalaš dal poslední hřebíček na hrob v 88. minutě a při skóre 2:7 bylo hotovo. Hostům se tedy dařilo trestat chyby domácích. V zápase padli 4 žluté karty a na stadionu bylo 27 diváků.



Ohlasy k zápasu


FC Chotíkov 1932 B
Miroslav Hauer, hráč: Zápas jsme odehráli v dobrém tempu, bohužel soupeř trestal naše chyby.

TJ Union Plzeň
Petr Starý, vedoucí mužstva: Od začátku jsem byli lepší, vypracovali jsme si spoustu šancí a brzy se dostali do pohodlného vedení. Výkon nebyl optimální hlavně směrem dozadu, kde jsme dost chybovali, ale od nějaké třicáté minuty jsme nepochybovali, že zápas zvládneme. Zaslouženě a hlavně potřebné tři body, už jsme se po špatných výsledcích chtěli znovu chytit.



Sestavy


FC Chotíkov 1932 B
M. Plic [-] - D. Soukup [-] , Š. Kolesa [-] , J. Pechler [-] , P. Čech [-] (76. M. Vyskoč [-] ) - V. Šubrt [-] , P. Malata [-] (70. P. Oulík [-] ) , J. Kastl [-] (46. M. Hauer [-] ) , L. Kaprál [-] - A. Cirok [-] , F. Vraštil [-] -

TJ Union Plzeň
J. Čermák [-] - O. Jakoubek [-] , J. Jindra [-] (75. O. Cajthaml [-] ) , V. Danch [-] (75. M. Frnka [-] ) , R. Červeňák [-] , J. Pachner [-] (57. A. Pasichnyk [-] ) , L. Stach [-] (63. P. Jindra [-] ) , R. Červeňák [-] (57. M. Haase [-] ) , D. Kalaš [-] , P. Kutný [-] , P. Kalaš [-]

ŽK: 54. J. Pechler , 70. D. Soukup - 27. V. Danch , 41. R. Červeňák .
Počet diváků: 27. Rozhodčí: MĚŘIČKA Vojtěch - JEŽEK Petr, ŠLAUF Jiří.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tomáš Turek

Expert: Petr Domin
Tip experta: výhra hostů

Podle výkonů týmů když jsme proti nim hráli, tipuji výhru Unionu.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů