1:2
(0:0)
69. J. Haišman (vl.)
71. M. Klimeš
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

07.05.2023 17:30

21.kolo, Plzeňský | Plzeň - Město | Okresní přebor , 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Rapid po vyrovnaném utkání zvítězil a odvezl všechny body!


Branky


63. J. Feřstek - 69. J. Haišman (vl.) , 71. M. Klimeš
11

Prodloužený víkend s už tak nabitým programem Slavností svobody obohatil v neděli odpoledne souboj mezi Vodními Stavbami a rezervou Rapidu Plzeň. Domácí se stále potýkají se strašákem v podobě sestupu, kdežto hosté si hlídají poklidné páté místo s tříbodovým odstupem na druhé Ledce.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Vyrovnaný poločas bez branek

Zápas začal několika nepřehlednými situacemi na obou stranách hřiště a úvodních deset minut se neslo v nervózním duchu. A tak jako blesk z čistého nebe působila obrovská šance hostů, kteří využili zaváhání středních obránců domácího mužstva, kolmou přihrávkou se dostali do samostatného úniku na brankáře. Po rychlém zmenšení úhlu domácím brankářem hostující útočník netrefil zařízení. Byl to ale důrazný budíček pro obranu Vodních Staveb. Několik diváků bylo svědky vyrovnané hry, kdy domácí hrozili z rychlých protiútoků po křídlech, ale bez kvalitní finální přihrávky, případně zakončení. Hosté kvalitně kombinovali, ale pouze po velké vápno soupeře. Když už se hráči Rapidu dostali do zakončení, ztroskotali na pozorně blokující domácí obraně nebo na jistém Řezáčovi v bráně Vodníků. Největší šanci domácích měl Feřstek, který se po hrubce obrany Rapidu řítil z boku sám na brankáře. Před zakončením se mu ale sešly myšlenky a jeho zakončení bylo něco mezi střelou a přihrávkou na zadní tyč. Tím skončil první poločas. Lehkou územní převahu drželi hosté, ale po neproměnění dvou velkých šancí na obou stranách byl zápas stále otevřený.

Pětiminutovka stála domácí tři body

Domácí nastoupili do druhého poločasu ve velkém stylu a téměř dvacet minut byli jasně lepším týmem. To vyústilo také v první změnu skóre. Nenápadný přízemní míč ze strany propadl až na kopačky Feřsteka, který se díky své rychlosti objevil tváří v tvář brankáři Rapidu, kterému nadal šanci. 1:0. Po vstřeleném gólů se domácí zjevně uspokojili a hosté převzali iniciativu. Po sérii rohů šel do vápna Vodních Staveb nebezpečný centr, který domácí obránce nadzvedl tak, že Řezáčovi v bráně nedal sebemenší šanci. 1:1. Téměř darovaná branka hosty viditelně nabudila. Pokračující tlak se vyplatil a po přetaženém centru a následné křídelní akci Jelínka se mohl radovat Klimeš. 1:2. Domácím stále zbývalo dvacet minut, během kterých lze zmínit nanejvýš tři šance, které ztroskotali na velmi nepřesném zakončení. Domácí udržovali platonický tlak, se kterým zkušená obrana hostů, v čele s výborně hrajícím Novákem, neměla vetší problémy. Pětiminutový výpadek během druhé půle stál Vodní Stavby všechny tak potřebné body v cestě za záchranou. Naopak Rapid B si udržel páté místo a je na dostřel druhým Ledcům.Z domácího mužstva lze vyzdvihnout klidný a solidní výkon brankáře Řezáče. V týmu hostů kraloval v prvním poločase ve středu zálohy, ve druhém na stoperu Novák, který byl základním stavebním kamenem vítězství Rapidu Plzeň B.



Ohlasy k zápasu


TJ Vodní stavby Plzeň
Martin Michálek, hráč: Velmi zlepšený výkon oproti minulému týdnu jsme si nechali zkazit pětiminutovkou, která nás stála strašně důležité, snad i zasloužené, body. Naše situace v tabulce stále nezlepšuje. Na našich hráčích byla vidět chuť a bojovnost, bohužel se sami srážíme nevynucenými chybami a neproměňováním šancí.

SK Rapid Plzeň B
Tomáš Holík, trenér: Na VS jsme přijeli se snahou odvézt 3 body. Přestože jsme měli balón na svých kopačkách, nemohli jsme porazit jejich nepropustný val před jejich brankou. Chyběl nám nápad a někdy i finální přihrávka. Po poločase z jednoho jejich brejku se domácí ujali vedení. Nás k obratu až dostala jejich vlastní branka. Toto utkání jsme měli zvládnout lépe.



Sestavy


TJ Vodní stavby Plzeň
D. Řezáč [-] - Z. Wočadlo [-] (46. M. Vojta [-] ) , F. Roskovec [-] , F. Mareš [-] - V. Kastl [-] , J. Feřstek [-] , M. Pytlík [-] , M. Mařík [-] , M. Lochman [-] - D. Dmitrovič [-] (70. D. Machala [-] ) , J. Haišman [-]

SK Rapid Plzeň B
F. Marek [-] - P. Nový [-] , D. Pešek [-] , M. Čupalka [-] (46. J. Řežáb [-] ) , Š. Fikrle [-] (46. P. Zikmund [-] ) , T. Křen [-] , Š. Fikrle [-] (68. J. Jelínek [-] ) , J. Holík [-] , M. Novák [-] , J. Kadlec [-] , M. Klimeš [-]

Počet diváků: 20. Rozhodčí: Kříž Lukáš - MIČAN Jan, LHOTÁK Luděk.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tomáš Turek

Expert: Petr Domin
Tip experta: výhra hostů

Rapid si dojde pro 3 body a potvrdí svou formu.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů