Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

22.04.2023 17:00

19.kolo, Plzeňský | Plzeň - Město | Okresní přebor , 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Košutka se po výhře nad Roudnou opět posouvá k čelu tabulky


Branky


13

Další zápasem 19. kola byl střet mezi Roudnou a Košutkou B. Tento zápas dopadl lépe pro hosty, kteří si odvezli všechny 3 body.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První půle byla velmi vyrovnaná

Zápas mezi starou a mladou krví. Takto by se mohl nazvat střet mezi zkušenou Roudnou a mladou Košutkou B. Petr Ježek odpískal start tohoto uktání a vše začalo. Do zápasu vstoupila lépe Košutka, ale i přes to do vedení šli domácí po hlavičce, kteoru umístil Jan Titěra. Na tento gól ale rychle odpověděl ve 13. minutě Zdeněk Hladík a bylo vyrovnáno. Košutku tento gól nabudil a začala předvádět famózní výkony. První půle se dohrála za stavu 1:1.

Hosté převzali otěže zápasu

Druhá půle začala a všichni byli na svých značkách. V 56. minutě se prosadil opět Zdeněk Hladík a poslal tak Košutku do vedení. Vedení ale dále navýšil Petr Kerndl, který poslal hosty do vedení 1:3. Na to ale odpověděl Jan Titěra, který svou druhou brankou snížil skóre na 2:3. Košutka hrála lépe a poslední tečkou byla branka Silvestra Tázlera v 85. minutě. Košutka vyhrála 2:4 a odvezla si všechny body.



Ohlasy k zápasu


SK Roudná
Jan Diviš, trenér: Opět porážka, velice mladý tým Košutky nás hlavně ve druhém poločase uběhal.

TJ Košutka Plzeň B
Robert Holý, trenér: Do utkání jsme vstoupili se záměrem naplno využít naší hlavní výhody, a to velmi výrazného věkového rozdílu v souboji s věkově nejstarším mužstvem soutěže. Od začátku se nám dařilo soupeře přehrávat rychlou, kombinační hrou. I přesto první gól vsítil soupeř, když se domácí kanonýr Titěra prosadil svojí důraznou hrou a poslal Roudnou dovedení. Nenechali jsme se však zaskočit a v podstatě hned z následující akce jsme skóre srovnali. Do konce prvního poločasu se obraz hry nezměnil. Z kraje druhého poločasu se nám z našich mnoha akcí podařilo dvakrát skórovat. Prosadili se jediní dva starší hráči v našem mužstvu, Hladík s Kerndlem. Roudné se díky průbojnému Titěrovi podařilo ještě skóre snížit. My jsme však následným čtvrtým gólem nedovolili soupeři utkání zdramatizovat a zaslouženě jsme si odvezli cenné tři body.



Sestavy


SK Roudná
V. Kolařík [-] - M. Tříska [-] , J. Titěra [-] , F. Kotka [-] , M. Vachovec [-] , J. Walter [-] , V. Madunický [-] , T. Kratschmer [-] (39. P. Bruner [-] ) , T. Pfleger [-] , D. Urie [-] , P. Kratochvíl [-]

TJ Košutka Plzeň B
L. Vicenda [-] - Z. Hladík [-] (60. P. Kerndl [-] ) , D. Adam [-] , T. Pečenka [-] , S. Tázler [-] , J. Lhoták [-] , J. Chaloupka [-] , J. Chaloupka [-] , J. Pečenka [-] , J. Škovran [-] , D. Král [-]

ŽK: 64. J. Titěra , 80. M. Vachovec , 87. V. Kolařík .
Počet diváků: 38. Rozhodčí: Ježek Petr - ŠMAUS Petr, SKÁLA Jiří.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tomáš Turek

Expert: Miroslav Hauer
Tip experta: výhra hostů

Košutka potvrdí výhru z minulého kola.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích