Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

16.04.2023 10:15

18.kolo, Plzeňský | Plzeň - Město | Okresní přebor , 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Rapid si zaslouženě nechal všechny body doma!


Branky


11

Dalším zápasem 18. kola byl střet mezi Rapidem B a Liticemi. Tento zápas dopadl lépe pro domácí celek.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První půli ovládli hosté

Hlavní arbitr utkání Jiří Votruba odpískal start a mohlo se začít. Domácí vstoupili do utkání lépe a hráli svůj fotbal. Litice ale přijeli, aby vyhráli a v 33. minutě se jim po brejku povedlo dostat do vedení 0:1. Domácí ale zbraně nesložili, naopak. Začali hrát opět svůj fotbal, ale prozatím to neneslo ovoce. První půle se chýlila ke konci a doopravdy to vypadalo tak, že budou vést hosté. To se také stalo a po první půli byl stav utkání 0:1 pro hosty.

Obrat domácích a zasloužená výhra

Druhá půle začala a domácí vstoupili do utkání lépe. Už v 50. minutě vše neslo ovoce, kdy Miroslav Čupalka vstřelil srovnávací branku na 1:1. 2 minuty na to Vladyslav Agapkin vstřelil další gól a Rapid vedl 2:1. V 60. minutě Maksym Bezukh svou střelou poslal domácí do dvoubrankového vedení a hosty to zaskočilo. Odpověď se ale k domácím dostala rychle a Antonín Hanzlíček v 61. minutě skóroval a snížil na 3:2 pro domácí. Zápas se při tomto skóre dohrál a Rapid si všechny 3 body nechal doma. V zápase padli 2 žluté karty a na stadionu se objevilo 20 diváků.



Ohlasy k zápasu


SK Rapid Plzeň B
Pavel Nový, hráč: Zápas byl střetem dvou herních stylů. Domácí, rapidská rezerva, se celý zápas snažila hrát kombinační fotbal. Hosté z Litic, posílení výškovou a váhovou převahou se snažili prosadit dlouhými nakopávanými míči. Myslím, že jsme jednoznačně předvedli lepší výkon a výhru jsme si zasloužili.

TJ Plzeň-Litice
Václav Vacek, trenér: Vedli jsme, ale bohužel domácí zápas otočili v druhé půli. Bohužel jsme prohráli těsným výsledkem, ale to se někdy stává.



Sestavy


SK Rapid Plzeň B
J. Holík [-] - M. Klimeš [-] , M. Bezukh [-] , P. Zikmund [-] (46. M. Jandík [-] ) , P. Nový [-] , D. Pešek [-] , V. Agapkin [-] (54. K. Veber [-] ) , M. Novák [-] , T. Křen [-] , M. Zuna [-] (46. M. Čupalka [-] ) , J. Řežáb [-]

TJ Plzeň-Litice
M. Horn [-] - A. Hanzlíček [-] , T. Voves [-] (75. P. Jareš [-] ) , O. Kollros [-] , O. Boháček [-] (61. F. Vajskebr [-] ) , P. Vacek [-] (61. J. Horn [-] ) , L. Fořt [-] , M. Horn [-] , J. Kanta [-] , V. Liška [-] (54. L. Kindl [-] ) , J. Krejčí [-]

ŽK: 43. M. Novák - 82. L. Kindl .
Počet diváků: 20. Rozhodčí: Votruba Jiří - SKÁLA Jiří, JEŽEK Petr.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tomáš Turek

Expert: Jan Holík
Tip experta: výhra domácích

Bezpochyby jednička za 3 body.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích