Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

15.04.2023 16:30

18.kolo, Plzeňský | Plzeň - Město | Okresní přebor , 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Ledce v druhé půli srovnaly napínavý zápas a odvezly si 1 bod!


Branky


13. J. Titěra , 39. M. Vachovec (p.) , 44. J. Titěra , 72. J. Titěra - 4. J. Mareš , 55. T. Havránek , 59. J. Mareš , 87. J. Mareš
11

Mezi zápasy 18. kola patřil střet mezi Roudnou a klubem FK Ledce. Zápas naznačoval, že utkání jasně dopadne lépe pro domácí, druhý poločas, ale vše změnil. Pokud vás zajímá jak tento napínavý a zajímavý zápas probíhal, rozhodně si přečtěte následující report.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Jasné panování domácích

Hlavní arbitr utkání Milan Schingler odpískal začátek tohoto velmi zajímavého střetu. Hostům se hned ze začátku povedlo vstřelit branku na 0:1, o kterou se postaral zkušený Jan Mareš. To byl ale pouze jeden z pozitivních momentů hostů. Od té doby začla výborná hra domácích, která nesla ovoce už v 13. minutě, kdy Jan Titěra, bývalý hráč klubu Oloví, vstřelil srovnávací branku na 1:1. Následoval výborný úsek domácích, kteří byli jednoznačně lepší na hříšti. Hostům se nedařilo proměňovat šance a v 39. minutě přišla penalta, o kterou se postaral Michal Vachovec, který proměnil a poslal domácí do vedení 2:1. Před odchodem do kabin ale domácí skórovali ještě jednou. Jan Titěra svou druhou brankou v 44. minutě dostal své spoluhráče do dvoubrankového vedení 3:1. Do kabin se tedy odcházelo za stavu 3:1 pro domácí, kteří byli rozhodně spokojenější než hosté.

Nečekané srovnání stavu a následná remíza

Druhý poločas začal a všech 50 diváků, kteří byli na stadionu, se těšilo na to, co nám druhé dějství nabídne. Hosté nastoupili do druhé půle s velkou chutí zápas otočit. Tomáš Havránek se postaral o to, aby to bylo reálné a v 55. minutě snížil skóre utkání na 3:2. O pouhé 4 minuty Jan Mareš svým druhým gólem srovnal stav utkání a zaskočil tak domácí. Na vše se ale podařilo odpovědět Janu Titěrovi, který svým hattrickem opět dostal domácí do vedení. Tentokrát 4:3. Jan Mareš ale nechtěl, aby byl Jan Titěra jediný, který nastřílí hattrick a v 87. minutě tak opět srovnal stav a získal tak třetí gól pro sebe. To byla poslední branka utkání, která padla a oba týmy se tak museli smířit s jedním bodem. V utkání byli k vidění pouze 2 žluté karty.



Ohlasy k zápasu


SK Roudná
Jan Diviš, trenér: Zápas s druhým týmem tabulky byl atraktivní pro diváky a skončil zaslouženou remízou.

FK Ledce
Tomáš Havránek, hráč: První poločas byl z naší strany špatný. Do druhé půle jsme prostřídali a bylo to znát. Hra se zlepšila, ale na výhru to bohužel nestačilo.



Sestavy


SK Roudná
V. Kolařík [-] - J. Titěra [-] , F. Kotka [-] (91. A. Hess [-] ) , M. Vachovec [-] , J. Walter [-] , M. Ranš [-] , T. Kratschmer [-] (63. A. Dejmek [-] ) , T. Pfleger [-] , D. Urie [-] , P. Kratochvíl [-] , J. Houfek [-]

FK Ledce
D. Fořt [-] - K. Helma [-] (46. A. Pašek [-] ) , J. Mentlík [-] (46. T. Havránek [-] ) , P. Fryč [-] , A. Pokorný [-] , O. Tupý [-] , V. Svoboda [-] , L. Kraček [-] , J. Mareš [-] , M. Hoffmann [-] , V. Mandaus [-]

ŽK: 51. L. Kraček , 81. J. Mareš .
Počet diváků: 50. Rozhodčí: Schingler Milan - DOLEŽAL Martin, VÁVRA Vlastimil.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tomáš Turek

Expert: Jan Holík
Tip experta: výhra hostů

Ani proti jednomu z těchto týmů jsem v této sezóně nehrál, ale tabulkové předpoklady nasvědčují dvojce.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích