5:0
(2:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

15.04.2023 15:00

18.kolo, Plzeňský | Plzeň - Město | Okresní přebor , 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Lhota se pokusila o agresivní přístup, Plzenec se ale nedal!


Branky


11

Mezi další zápasy 18. kola patřil střet mezi domácím Plzencem a Lhotou B. Hosté zejména v druhé půli nasadili agresivní přístup. Na nekompromisní Plzenec to ale nestačilo a nechal si všechny body doma.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

I přes to, že Lhota držela tempo, Plzenec šel do kabin s vedením

Hlavní rozhodčí utkání Petr Šmaus odpískal začátek tohoto střetu. Plzenec tradičně začal lépe, ale Lhotě se dařilo tempu Plzence vzdorovat. Vypadalo to, že se Lhotě povede konečně znepříjemnit Plzenci cestu za titulem. Do 30. minuty Lhota tempu dokázala bránit. V 31. minutě ale Jan Vlček nekompromisně poslal domácí do vedení 1:0. Pár minut na to, v 34. minutě, vstřelil další branku a domácí už vedli 2:0. Do kabin se odešlo za stavu 2:0 a domácí byli rozhodně spokojenější.

Vyhrocená půle z obou stran za rozhodnutého stavu

Druhá půle začala a vše nasvědčovalo tomu, že se zápas vyhrotí. Na zápase bylo 40 diváků a všechny rozhodně zajímalo, jak druhá půle skončí. V 53. minutě vše odstartovala žlutá karta na straně hostů, kterou obdržel Zdeněk Paul. Spousta hráčů se rozhodla hrát agresivně a nebylo vyjímkou to, že se někteří dostali do potyčky s rozhodčím. V 69. minutě Jan Vlček vstřelil hattrick a prakticky tím rozhodl zápas. Pavel Brejcha v 72. minutě poslal svůj tým do vedení 4:0 a o výhře domácích už bylo všem jasno. Ten samý muž dal druhou branku v 81. minutě a stav už byl 5:0 pro domácí. Pavel Brejcha ale v 85. minutě dostal červenou kartu po obdržení druhé karty žluté. Zápas byl dohrán za skórem 5:0 a celkem v utkání padlo 9 žlutých karet.



Ohlasy k zápasu


SK Starý Plzenec
Tomáš Pata, hráč: Další soupeř, který se spokojil s tím, že prohrál pouze 5:0. Ani jednou nevystřelit na bránu? Nevím proč tedy hrají fotbal. Chtěli nás jen nakopat a zranit. Rozhodčí se v tom plácal a utkání nezvládl.

TJ Sokol Lhota B
Libor Novák, hráč: DO 30. minuty se nám dařilo vzdorovat tlaku soupeře, ale pak jsme po naší chybě inkasovali a naše hra se rozpadla. Soupeř hrál velmi dobře a patří minimálně do A. třídy. Černou kaňkou na jejich výkonu je jak se někteří hráči chovají za rozhodnutého stavu k soupeří a rozhodčímu.



Sestavy


SK Starý Plzenec
J. Parlásek [-] - V. Brejcha [-] , J. Ledvina [-] (70. J. Menčík [-] ) , P. Menšík [-] (60. P. Batěk [-] ) , J. Vlček [-] , V. Seman [-] , T. Pata [-] , M. Pícka [-] , T. Brejcha [-] , P. Brejcha [-] , R. Vávro [-]

TJ Sokol Lhota B
V. Bláha [-] - M. Šoltys [-] (46. A. Nejdl [-] ) , Z. Paul [-] (72. P. Dostal [-] ) , J. Eliášek [-] (49. V. Bartovanec [-] ) , V. Sulek [-] , J. Adlt [-] (46. M. Krušina [-] ) , L. Novák [-] , J. Brož [-] (72. D. Nguyen [-] ) , L. Výškrabka [-] , M. Bečaver [-] , V. Suda [-]

ŽK: 51. P. Brejcha , 55. J. Ledvina , 63. V. Brejcha , 66. T. Pata , 85. M. Pícka - 47. A. Nejdl , 53. Z. Paul , 85. M. Krušina . ČK: 85. P. Brejcha .
Počet diváků: 40. Rozhodčí: ŠMAUS Petr - DUŠEK Tomáš, KARÁSEK Adam.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tomáš Turek

Expert: Jan Holík
Tip experta: výhra domácích

Plzenec to se Lhotou jednoduché mít nebude, ale určitě zvítězí.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích