4:1
(3:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

08.04.2023 16:30

17.kolo, Plzeňský | Plzeň - Město | Okresní přebor , 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Ledce přerušily vítěznou vlnu Košutky a nechaly všechny body doma


Branky


10. J. Mareš (p.) , 27. M. Hoffmann , 40. O. Tupý , 82. M. Hoffmann - 2. T. Pečenka
10

Dalším zápasem 17. kola byl zápas mezi kluby FK Ledce a Košutka B. Ledcům se podařilo přerušit velmi povedenou vítěznou vlnu Košutky.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Po první půli byl jasný vítěz

Hlavní arbitr utkání Jan Kraus započal tento střet mezi těmito kluby, kteří se na jaře prezentovaly ve velice dobrém světle. Hned ze začátku Košutka dostala naději od mladého hráče Tomáše Pečenky, který skóroval v 2. minutě a poslal tak svůj klub do vedení 0:1. O pár minut na to ale Jan Mareš proměnil penaltu a srovnal tak stav utnání. V 27. minutě se povedlo Martinu Hoffmannovi dát gól a otočil tak stav utkání ve prospěchu domácích. Před odchodem do kabin ještě skóroval Ondřej Tupý, který tak dal jasně najevo vítěze první půle. V 42. minutě byl ještě vyloučen Václav Svoboda, který dostal svou druhou žlutou kartu.

Domácí dohrávali zápas s červenou kartou

Druhá polovina začala a domácí museli dohrávat bez jednoho hráče. Ledce to rozhodně neměly jednoduché proti Košuteckým mladíkům. Poslední hřebíček do rakve ale přídali hostům domácí hráči po krásné akci. Tuto akci zakončil výstavní střelou z poza vápna domácí hráč Martin Hoffmann. Tato nádherná střela dala jasně najevo vítězství Ledců, kteří tak vedly už 4:1. Zápas byl v poklidu dohrán a Košutka tak padla 4:1 a přerušila tak vítěznou vlnu z předešlích utkání jara. Zápas sledovalo 70 lidí a návštěvnost byla na poměry přeboru větší.



Ohlasy k zápasu


FK Ledce
Tomáš Havránek, hráč: Trio rozhodčích zvládlo utkání s přehledem a zaslouží pochvalu. Na naší straně bych chtěl vyzvednou týmový výkon celého týmu. Je těžké někoho vyzdvihovat, všichni hráči odehráli skvělé utkání a společně jsme porazili Košutku.

TJ Košutka Plzeň B
Robert Holý, trenér: Fotbalově pohledné utkání se v prvním poločase vyznačovalo mnoha šancemi na obou stranách. Zatím co my jsme z našich mnoha šancí v prvním poločase proměnili pouze jedinou, soupeř byl velmi efektivní a podařilo se mu skórovat hned třikrát. V druhém poločase, kdy již soupeř hrál v deseti, hru zatáhl a nám se proti takto zhuštěného bloku nepodařilo prosadit. Naopak soupeř z brejku svoje vedení navýšil na 4:1 a zaslouženě zvítězil.



Sestavy


FK Ledce
D. Fořt [-] - M. Hoffmann [-] , A. Pašek [-] , J. Mentlík [-] , M. Prachař [-] (38. P. Toptej [-] ) , V. Mandaus [-] , O. Tupý [-] , V. Svoboda [-] , L. Kraček [-] , J. Mareš [-] (85. T. Havránek [-] ) , A. Pokorný [-]

TJ Košutka Plzeň B
D. Frýdl [-] - J. Chaloupka [-] , M. Hejnal [-] , J. Škovran [-] , J. Pečenka [-] , M. Trnka [-] (57. L. Vicenda [-] ) , D. Adam [-] , V. Sirotek [-] , L. Kovařík [-] , T. Pečenka [-] , P. Sobotka [-] (57. O. Sotona [-] )

ŽK: 30. V. Svoboda , 62. O. Tupý , 81. J. Mareš - 65. M. Hejnal , 72. O. Sotona , 88. J. Chaloupka . ČK: 42. V. Svoboda .
Počet diváků: 70. Rozhodčí: Kraus Jan - SCHINGLER Milan, MAREŠ Martin.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tomáš Turek

Expert: Lukáš Ulč
Tip experta: výhra domácích

Věřím svým spoluhráčům, že vyhrají a připíšeme si důležité 3 body do tabulky.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích