4:2
(4:0)
49. J. Vlk (p.)
65. P. Mastný
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

26.03.2023 15:00

15.kolo, Plzeňský | Plzeň - Město | Okresní přebor , 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Zápas plný červených karet, gólů a zvratů


Branky


2. P. Kalaš , 3. V. Dziadus , 20. L. Stach , 24. V. Dziadus (p.) - 49. J. Vlk (p.) , 65. P. Mastný
7

Jedním z dalších zápasů 15. kola je střet Unionu a Černic B. Tento zápas se neobešel bez červených karet na obou stranách a neobešel se také bez gólů a zvratů. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První dějství jasně ovládli domácí

Hlavní rozhodčí Jan Kraus odpískal začátek tohoto utkání. Do zápasu lépe vstoupil Union, což potvrdil už v 2. minutě Jan Kalaš, který po rohovém kopu Kutného na zadní tyč přesně hlavičkoval a poslal tak Union do vedení. Už v 3. minutě se ale Unionu podařilo skórovat zas. Obrana Černic totiž udělala chybu a Valentyn Dziadus využil své dobré napadání a dal díky němu branku na 2:0. Union dále hrál lépe než soupeř. V 20. minutě se uskutečnil rychlý protiútok po levé straně, kdy Petr Kalaš poslal přesný centr do vápna na Ladislava Stacha, ten první střelou trefil břevno, pak ale hlavou dorazil do branky hostů. Chvíli na to, v 24. minutě, se opět domácím povedlo vstřelit gól. Stachův centr neudržel gólman hostů a Dziadus byl u míče dřív a dorazil. Poté měl Union možnost zvýšit náskok na 5:0. Kopal totiž pokutový kop. Ten ale nepropustil brankář hostů Dominik Baloun. Stav utkání tedy činil po první půli 4:0.

Emotivní dohrání se neobešlo bez karet

Druhá půle začala a hosté měli hned ze začátku možnost snížit stav utkání. Konkrétně Jaroslav Vlk proměnil pokutový kop a zajistil tak první gól pro Černice. Na obou stranách se také uskutečňovalo spoustu nepřesností a individuálních chyb. Druhý gól Černic se uskutečnil v 65. minutě, kdy skóroval Pavel Mastný a dal tak svému týmu naději na srovnání. V 74. minutě se ale stala velmi zajímavá věc. Hned 3 hráči totiž obdrželi od hlavního arbitra druhou žlutou kartu, což pro ně znamenalo kartu červenou. Vše zapříčinila strkanice mezi hráči, kteří si tak vyřizovali své účty. Na straně Unionu druhou žlutou dostal Valentyn Dziadus a na straně Černic Jaroslav Vlk a Ondřej Marušinec. Strkanice započala atakováním brankáře od Valentyna Dziaduse, který provedl skluz. Netrefil ho naplno, ale brankář přes něj přepadl, jednalo se o faul. Hráči Černic se na Valentyna sesypali a vznikla vzájemná strkanice. Konečný stav byl tedy 4:2 pro Union, který nechal všechny body doma.



Ohlasy k zápasu


TJ Union Plzeň
Petr Starý, vedoucí mužstva: Úvod zápasu nám vyšel skvěle, rychle jsme vedli 2:0 a když jsme brzy přidali ještě dva góly, vypadalo to na pohodový zápas. Jenže jsme se uklidnili až moc a nakonec se vše zdramatizovalo. Nakonec jsme jsme ale rádi za 3 body. Zasloužená výhra.

TJ Sokol Plzeň - Černice B
Václav Nesnídal, trenér: Utkání jsme začali katastrofálně a za 3 minuty jsme prohrávali o dvě branky, už skoro nebylo o co hrát. Po první půli jsme se ale vzpamatovali a už jsme naštěstí neinkasovali. Škoda prohry.



Sestavy


TJ Union Plzeň
J. Čermák [-] - V. Dziadus [-] , V. Danch [-] , P. Kalaš [-] , O. Jakoubek [-] (66. O. Cajthaml [-] ) , R. Červeňák [-] , L. Stach [-] (75. P. Chudý [-] ) , A. Pasichnyk [-] (66. D. Kryvorot [-] ) , D. Kalaš [-] , P. Kutný [-] , R. Červeňák [-]

TJ Sokol Plzeň - Černice B
D. Baloun [-] - V. Filip [-] - O. Marušinec [-] , T. Cihla [-] , O. Hlaváč [-] , P. Mastný [-] , J. Vlk [-] , V. Motlík [-] , T. Engl [-] , J. Šíp [-] , J. Hlaváč [-] (55. D. Kopa [-] )

ŽK: 45. P. Kutný , 56. V. Danch , 74. L. Stach , 74. V. Dziadus - 20. O. Marušinec , 30. D. Baloun , 34. J. Vlk , 86. T. Engl . ČK: 74. V. Dziadus - 74. O. Marušinec , 74. J. Vlk .
Počet diváků: 10. Rozhodčí: Kraus Jan - DOLEŽAL Martin, HODINA Radek.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Tomáš Turek

Expert: Petr Starý
Tip experta: výhra domácích

Samozřejmě nemůžu tipovat jinak, než naší výhru. Věřím, že navážeme na slušný druhů poločas zápasu s Plzencem a 3 body zůstanou doma.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích