2:1
(2:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

26.03.2023 15:00

15.kolo, Plzeňský | Plzeň - Město | Okresní přebor , 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Zápas plný zvratů, emocí a napínavé atmosféry


Branky


22. M. Hauer , 39. A. Cirok - 88. A. Dejmek
7

Další zápas 15. kola se uskutečnil mezi domácím Chotíkovem a hostující Roudnou. Papírově se nemělo jednat o nejzajímavější zápas kola. To ale oba soupeři vyvrátili a rozhodně stojí za to si tento článek přečíst. V zápase se uskutečnilo spoustu zvratů a napínavých emocí.

 

 

 

 

 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První půli ovládli domácí

Jeden z nejzkušenějších rozhodčích Luděk Lhoták byl nasazen na utkání 15. kola mezi Chotíkovem B a Roudnou. O utkání bylo jasné, že bude zajímavé, protože otěže zápasu ze začátku přebrali domácí. Domácím se také podařilo skórovat v 22. minutě. Konkrétně Miroslav Hauer svojí střelou poslal Chotíkov do vedení a hosty tak velice zaskočil. Chotíkovu se dále dařilo více než hostům. Hráli více na balonu a dařili se jim souboje. To, že byl v první půli Chotíkov lepší potvrdil Adrian Cirok v 39. minutě, kdy vstřelil druhou branku Chotíkova po nádherné akci. První půli jasně ovládali domácí a udrželi si dvoubrankové vedení do odchodu do kabin.

Hosté začali udávat tempo

Hosté vstoupili do druhé půle značně lépe. Na domácí byl vyvíjen značný tlak, který se jim nedařilo krotit. Tento tlak ale odrazil brankář Chotíkova Pavel Čech, který neuvěřitelně chytil dvě penalty, které na něj byli kopnuty. Dále se mu dařilo chytat vyložené šance hostů a nejednou podržel svůj klub. Hosté se ale nehodlali vzdát a snažili se vstřelit kontaktní branku na 2:1. Zatím se jim to ale nedařilo, jelikož všechny akce neprošli za čáru branky Chotíkova. V 60. minutě dostal za surovou hru červenou kartu hráč Chotíkova Václav Šubrt, který tak oslabil svůj tým. Vše ale naznačovalo tomu, že si Chotíkov udrží výhru 2:0, ale to se příliš nezamlouvalo Antonínu Dejmekovi, který v 88. minutě utkání vstřelil skvěle umístěný gól a dal tak naději na srovnání. Srovnání se ale neuskutečnilo a na konci zápasu všech 20 diváků zatleskalo hráčům za velmi kvalitně předvedené utkání.



Ohlasy k zápasu


FC Chotíkov 1932 B
Miroslav Hauer, hráč: Dneska jsme začali výborně a dostali jsme se do vedení 2:0. V druhé polovině jsme ale polevili v koncentraci a přežili dvě penalty, kdy nás podržel brankář. S konečným bodovým ziskem jsme ale spokojení.

SK Roudná
Jan Diviš, trenér: Tak jsme bohužel prohráli, ale nevadí, příště to zlepšíme, jinak domácí byli lepší první poločas, nám ale patřil ten druhý a protože jsme neproměnili dvě penalty, jsme ke konci zápasu jen snížili.



Sestavy


FC Chotíkov 1932 B
P. Čech [-] - M. Hauer [-] (67. D. Soukup [-] ) , P. Černý [-] , V. Šubrt [-] (57. M. Ichnatoyla [-] ) , J. Huml [-] , V. Kratochvíl [-] , A. Cirok [-] , J. Benedikt [-] , M. Rubáš [-] , J. Pechler [-] , P. Maruš [-] (57. Š. Kolesa [-] )

SK Roudná
V. Kolařík [-] - J. Diviš [-] , J. Titěra [-] , M. Vachovec [-] , J. Walter [-] , M. Ranš [-] , V. Madunický [-] (46. V. Ranš [-] ) , T. Pfleger [-] (75. A. Dejmek [-] ) , D. Urie [-] , P. Kratochvíl [-] , J. Houfek [-] (46. F. Kotka [-] )

ŽK: 68. J. Pechler , 85. J. Huml - 58. J. Diviš . ČK: 60. P. Černý .
Počet diváků: 20. Rozhodčí: Lhoták Luděk - DUŠEK Tomáš, VÁVRA Vlastimil.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Tomáš Turek

Expert: Petr Starý
Tip experta: výhra domácích

Zápas nemá tak jasného favorita, jak se zdá podle tabulky (Chotíkov poslední, Roudná čtvrtá). Roudná v prvním jarním kole oproti podzimu dost omladila tým a možná jí to uškodilo. Tipnu asi překvapení, Chotíkov vyhraje.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů