0:3
(0:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

11.09.2022 17:00

4.kolo, Plzeňský | Plzeň - Město | Okresní přebor , 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Šlágr kola pro Union


Branky


42. D. Kalaš , 50. P. Jindra , 58. L. Stach
9

Union  chtěl napravit porážku od Rapidu, ale Letná byl velmi silný soupeř na reparát.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První poločas dopadl lépe pro hosty

Tento duel mezi velmi kvalitními celky se proměnil v tuhou bitvu s minimem šancí. Oba celky hráli dobře kombinačně, nedokázali se však dostat do kloudné gólové příležitosti. Čekání na gól tak musel utnou obránce David Kalaš, který se prosadil z rohového kopu a poslal hosty do vedení těsně před půlí.

Union uhájil tři body

Domácí vstoupili do druhého poločasu lépe a vypracovali si hned několik dobrých přležitostí. Hosté úvodní tlak přečkali a dokázali navýšit svoje vedení na dvoubrankové. Nejdůležitějším momentem byl fantastický zákrok Čermáka, po kterém hosté dokázali zvýšit už na 3:0. 

Domácí se marně snažili s výsledek otočit, nedokázali však proměňovat svoje šance a skóre se tak už nezměnilo. Union tak odváží z Letné důležité a cenné tři body.



Ohlasy k zápasu



TJ Union Plzeň
Petr Starý: S Letnou jsme sehráli vyrovnaný a hodně bojovný zápas, byly k vidění i pěkné akce na obou stranách. Dlouho se hrálo bez gólových šancí, až chvíli před koncem poločasu jsme se po rohu dostali do vedení. Klíčové chvíle přišly po necelé hodině hry, kdy Čermák parádním zákrokem chytil skoro jistý gól a hned za minutu jsme zvýšili na 3:0. I dál se hrál kvalitní fotbal ve vysokém tempu a se spoustou soubojů, ale gól už nepadl. Výhra je zasloužená, protože jsme proměnili svoje šance, i když to nebylo tak jednoznačné, jak se podle skóre zdá.



Sestavy


TJ Sokol Plzeň - Letná
R. Fryš [-] - D. Máj [-] , J. Gärtner [-] , S. Žák [-] , V. Skalský [-] , P. Domin [-] , P. Sýkora [-] , J. Metal [-] (46. J. Svoboda [-] ) , M. Šampalík [-] , T. Borkovec [-] (73. L. Zeman [-] ) , M. Rampa [-]

TJ Union Plzeň
J. Čermák [-] - O. Jakoubek [-] (63. V. Dziadus [-] ) , P. Jindra [-] (85. M. Frnka [-] ) , A. Pasichnyk [-] (85. L. Kučera [-] ) , J. Pachner [-] , J. Jindra [-] , L. Stach [-] (83. O. Cajthaml [-] ) , R. Červeňák [-] , D. Kalaš [-] , P. Kutný [-] , P. Kalaš [-]

ŽK: 59. D. Máj - 38. R. Červeňák , 71. V. Dziadus .
Počet diváků: 20. Rozhodčí: KRŮS František - KRAUS Jan, KRŇOUL Štěpán.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Marek Reiser

Expert: Pavel Brejcha
Tip experta: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích