2:2
(2:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

28.08.2022 17:30

2.kolo, Plzeňský | Plzeň - Město | Okresní přebor , 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Dělba bodů mezi Černicemi a Unionem


Branky


35. T. Cihla , 41. M. Chvojka - 43. P. Kalaš , 82. P. Jindra
7

Černice i Union si po prvním kole, v kterém dostali opravdu těžké váhy, chtěli spravit chuť.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Divoký závěr prvního poločasu

Oba celky vstoupili do zápasu s cílem napravit první kolo. Domácí fotbalisté byli aktivnější směrem dopředu a výsledkem byly chyby hostů v defenzivě. První branku domácích fotbalistů vstřelil Tomáš Cihla, po chybě na kraji obrané řady ve 35. minutě. Hosté hráli vyrovnanou partii a také si vytvořili pár slibných příležitostí, ty ovšem proměnit nedokázali. Místo toho se hosté dostali do dvoubrankového vedení, když se po chybě brankáře Čermáka trefil Michal Chvojka

Hosté ale přeci jen dokázali reagovat a snížit na rozdíl jedné branky. Z rohového kopu se prosadil na zadní tyči Petr Kalaš. Do kabin se tak odcházelo za stavu 2:1 ve prospěch domácích.

Druhý poločas rozhodl o bodech

Do druhého poločasu vstupili oba celky opět velmi aktivně. Šance na obou stranách. Zápas se proměnil spíše v bitvu o body. Hosté se ke konci zápasu dostávali do šancí a jednu z nich dokázali přetavit ve vyrovnání. O vyrovnání se postaral Petr Jindra v 82. minutě. 

Do konce zápasu už se skóre neměnilo a body se tak dělí.



Ohlasy k zápasu



TJ Union Plzeň
Petr Starý: Zápas byl od začátku poměrně vyrovnaný, domácí byli možná o trochu nebezpečnější a rozdíl byl v tom, že potrestali naše dvě individuální chyby. Ještě před přestávkou jsme ale dokázali snížit, svůj první soutěžní gól za Union dal Petr Kalaš. I druhý poločas byl podobný, šance byly na obou stranách, ale šli jsme za vyrovnáním a toho jsme se dočkali deset minut před koncem, kdy také svůj první gól dal Petr Jindra. Jinak zápas moc fotbalovosti nenabídl, z obou stran to byly spíš dlouhé nákopy a hlavně spousta soubojů, často i za hranou pravidel. Remíza je asi zasloužená.



Sestavy


TJ Sokol Plzeň - Černice B
J. Švarc [-] - J. Pipaš [-] (81. D. Kopa [-] ) , O. Hlaváč [-] , O. Marušinec [-] , J. Nesnídal [-] (63. L. Táborský [-] ) , K. Kuncl [-] , V. Kotěšovec [-] , J. Mastný [-] (46. J. Setikovský [-] ) , T. Cihla [-] (46. J. Miletínský [-] ) , J. Sedláček [-] , M. Chvojka [-] (81. T. Engl [-] )

TJ Union Plzeň
J. Čermák [-] - O. Jakoubek [-] , J. Jindra [-] , A. Pasichnyk [-] (46. K. Kotrč [-] ) , J. Pachner [-] (46. V. Dziadus [-] ) , R. Červeňák [-] , L. Stach [-] , P. Kutný [-] , D. Kalaš [-] , A. Hořánek [-] , P. Kalaš [-]

ŽK: 88. V. Kotěšovec - 30. L. Stach , 81. P. Jindra .
Počet diváků: 50. Rozhodčí: Nešpor Petr - PŘIBYL Zdeněk, VÁVRA Vlastimil.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích