2:3
(0:2)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

20.08.2022 18:00

1.kolo, Plzeňský | Plzeň - Město | Okresní přebor , 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Prazdroj udolal Litice


Branky


8

První kolo městského přeboru narušil silný déšť, proto se tak z původních sedmi zápasuů odehrálo pouze pět. Jedním z odehraných zápasů byl duel mezi Liticemi a Prazdrojem. Minulou sezony dělilo tyto dva celky osm bodů. Hůře na tom skončil Prazdroj s pouhými 25 body.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Brzká úvodní trefa

Hosté se chtěli pozitivně naladit na navou sezonu, a to se jim povedlo. Už ve třetí minutě se prosadil Jan Walter. Domácí chtěli okamžitě odpovědět, ale svoje příležitositi nedokázali proměňovat. Domácí měli navrch a hosté se spíše bránili. 

Když už to vypadalo, že se do kabin půjde s jednobrankovým náskokem hostů, trefil se po protiůtoku a náseldného pokutového kopu Michal Vachovec. Do kabin tedy odcházeli spokojenější hosté s dvoubrankovým náskokem.

Druhý poločas přinesl drama

Do druhé poloviny zápasu, vstoupili lépe domácí fotbalisté, kteří se hnali za vyrovnáním. Po zhruba hodině hry, snížil na rozdíl jedné branky Jiří Kanta. Domácí nadále tlačili hosty, ti ale náporu odolávali a dokonce si dvoubrankové vedení vzali zpět. V 74. minutě se prosadil Jan Titěra

Hra obou začala být více agresivní, než co jsme viděli v prvním poločase, výsledkem bylo udělení hned jedenáct žlutých a jedna červená. Domácí se ještě zmohli na kontaktní branku ale to bylo z jejich strany vše. Cenné body tak berou hosté z Prazdroje.



Ohlasy k zápasu



SK Roudná
Michal Vachovec: Zápas byl jako vždy vyrovnaný, plný soubojů a zmařených šancí na obou stranách. Povedlo se nám dát gól brzy, ale Litice nás do poločasu tlačili. Před odchodem do kabin se nám podařilo z protiútoku a následné penalty zvýšit na 2:0. V druhé půli Litice dvakrát snížili, my měli nějaké šance, ale podařilo se proměnit jen jednu po chybě v rozehrávce. Těžké utkání v prvním kole a body bereme všema deseti.



Sestavy


TJ Plzeň-Litice
M. Horn [-] - A. Hanzlíček [-] , L. Kindl [-] , A. Radvanovský [-] , M. Bílek [-] , J. Kolečko [-] , P. Vacek [-] , P. Jareš [-] , J. Kanta [-] , D. Sýs [-] , V. Liška [-] (62. D. Hrubý [-] )

SK Roudná
V. Kolařík [-] - J. Titěra [-] , L. Jandoš [-] (85. J. Diviš [-] ) , M. Vachovec [-] , P. Hyneš [-] , J. Walter [-] , J. Pavlíček [-] (80. P. Bruner [-] ) , D. Urie [-] , F. Kotka [-] , P. Kratochvíl [-] , J. Houfek [-]

ŽK: 15. L. Kindl , 45. M. Horn , 48. V. Liška , 55. D. Sýs , 89. P. Vacek , 92. M. Bílek - 56. D. Urie , 75. F. Kotka , 77. M. Vachovec , 92. J. Walter . ČK: P. Vacek , 84. L. Kindl .
Počet diváků: 15. Rozhodčí: MĚŘIČKA Vojtěch - HEBR David, HERMAN Jan.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích