0:0
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

13.08.2022 17:00

13.kolo, Karlovarský | Karlovy Vary | Okresní přebor , 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Merklínská premiéra v okresním přeboru na hřišti Útviny skončila dělbou bodů


Branky


7

Vyrovnaný zápas na úvod nové sezóny byl k vidění v Útvině. Diváci se však branky nedočkali a zápas skončil bezbrankovou remízou. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Opatrné první dějství

V první půli dirigovala hru spíše Útvina, více držela balón a měla více ze hry. Velmi tomu napomohla věkově vyzrálá obrana, která dokázala hru uklidnit a rozvíjet útočné akce. Za to Merklín spíše využíval dlouhé nákopy, které moc nevycházely a tak bylo třeba pozměnit taktiku. Merklín začal více kombinovat a hrát po zemi, což spolu s rychlými křídelními hráči neslo ovoce a dostával se díky tomu do šancí.

 

Merklínská křídla velmi zatápěla domácí obraně svou rychlostí a technikou. Neustále se pokoušeli přecházet 1 na 1, čímž se dostali do pár slibných šancí, které však všechny vyřešil domácí brankář Vodička. Moc nebezpečných pokusů ale v prvním poločase vidět nebylo, a tak hráči odcházeli do kabin za stavu 0:0.

 

Útvina stupňovala tlak a hnala se za třemi body

Do druhé půle nastoupila aktivněji Útvina a hned v 50. minutě se dostal do zajímavé šance po odraženém balónu Opočenský, který z voleje zamířil těsně vedle merklínské svatyně. Útvinští hráli tzn. do plných a jen těžko se dostávali do střelby.

 

Merklín do druhého poločasu poslal čerstvé síly v podobě mladých hráčů, kteří útvinskou obranu nenechali ani chvilku vydechnout.

 

Domácí dále dobývali obranu soupeře, z čehož pramenila v 55. minutě šance Vlčka, který pálil zpoza šestnáctky, avšak jeho pokus pohotově zneškodnil skvěle chytající Josífko. O dalších pět minut později se dostal k odraženému míči merklínský kapitán Chomát, který napálil míč z první a jeho pokus jen těsně minul horní tyč branky.

 

V 62. minutě se dostal do gólové příležitosti domácí Paluch, jehož střelu opět výborně zastavil Josífko. Hráči Útviny si nevěděli rady, jak překonat hostujícího brankáře. Hned za dvě minuty se do další šance dostal opět Paluch, který vypustil projektil ze třiceti metrů, ale bohužel jen orazítkoval břevno.

 

Ke konci utkání už to byl spíše boj o každý metr, ale šancí ubývalo. Do závěrečného hvizdu se nic zajímavého nestalo a oba celky si z prvního mistrovského utkání odnášejí bod.

 



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Útvina
Martin Michalec, obránce: "Na to, že nás bylo prakticky 11 - na lavičce sice byli ještě dva náhradníci, ale bohužel se potýkají se zdravotními potížemi, tak jsme proti soupeři, který minulou sezónu hrál 1. A třídu, hráli velmi dobře a kdybychom měli větší štěstí v zakončení, tak jsme klidně mohli brát plný počet bodů. To se nám ale nepodařilo především po zásluze skvělého gólmana, kterého bych se nebál nominovat do sestavy kola."




Sestavy


TJ Sokol Útvina
J. Vodička [-] - J. Řezáč [-] , D. Vlček [-] , J. Paluch [-] , L. Herold [-] , J. Chrenák [-] , K. Struhár [-] , M. Konšťák [-] , V. Hudec [-] , J. Nováček [-] , M. Opočenský [-]

EP Merklín
A. Josífko [-] - K. Jiřík [-] , M. Petrik [-] , M. Skoupý [-] , M. Fárek [-] (46. ) , M. Denčev [-] (31. P. Bůžek [-] ) , J. Kučera [-] , D. Wollner [-] , J. Hromádka [-] , L. Koteš [-] , P. Chomát [-]

Hráči zápasu: A. Josífko .
Počet diváků: 40. Rozhodčí: Kozák Rudolf - KRÁSA Roman (N), POPLUHÁR Pavel (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Radek Debellis

Expert: Martin Michalec
Tip experta: výhra domácích

Tady nemůžu jinak, než dát výhru Útviny! Merklín je sice nováček a já jeho tým vůbec neznám, ale vsadil bych klidně 500, že se do hor vrátí s prázdnou. Se vší úctou k nim samozřejmě. V Útvině máme dobrou partu a i když v našem týmu proběhlo docela dost změn, své si uhrajeme. Navíc jsme snížili náš věkový průměr ze zhruba 75 let na krásných 63. Útvina zvítězí a pak se ožere, to mi nikdo nevymluví!

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích