EXPERT TIP - 13.kolo Karlovarský | Karlovy Vary | Okresní přebor , 2022-2023

Datum kola: 13.8.2022

0

Staň se Expertem pro následujíci kolo. Každý víkend se hraje o skvělé ceny. Přímo v článku stačí kliknout na Tipovat, zadat své tipy a volitelně je i okomentovat. Kdo bude nejlepší? Za každý správný tip získaváš bod.




Martin Michalec

Kapitán a základní defenzivní pilíř Útvinského fotbalu. Martin začínal svou fotbalovou kariéru v Krásném Údolí, prošel přes Toužim a nyní napevno zakotvil v Útvině. Stabilně nastupuje na pozici středního obránce, ale zahrál si také na hrotu útoku a dokonce byl na pár utkání i v roli brankáře. Tuto sezónu má s Útvinou v plánu zabojovat o horní příčky tabulky a probojovat se až k postupu. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Tip experta: 1 71 - 0 - 29 %
Komentář experta:

Výhra Dalovic, mají, alespoň z mých osobních zkušeností lepší mužstvo. Na straně Bochova čekám zápisy hlavně v kolonce „Karty“.

Tip experta: 1 86 - 0 - 14 %
Komentář experta:

Tady nemůžu jinak, než dát výhru Útviny! Merklín je sice nováček a já jeho tým vůbec neznám, ale vsadil bych klidně 500, že se do hor vrátí s prázdnou. Se vší úctou k nim samozřejmě. V Útvině máme dobrou partu a i když v našem týmu proběhlo docela dost změn, své si uhrajeme. Navíc jsme snížili náš věkový průměr ze zhruba 75 let na krásných 63. Útvina zvítězí a pak se ožere, to mi nikdo nevymluví!

Tip experta: 1 57 - 14 - 29 %
Komentář experta:

U Štědré platí to samé, jako u Bochova. Když mi řeknete název klubu, nevybaví se mi góly, hezké nahrávky nebo individuální výkony. Ale spíše fauly, karty atp. To je ale samozřejmě myšleno s nadsázkou, hraje tam spousta super kluků, kteří drží při sobě a Hroznětínskou rezervu díky tomu zdolají. Na jednom si ale trvám: Na světě jsou jisté jen tři věci: Smrt, daně a (minimálně) žlutá karta pro Štěderské Roye Keana a Jaapa Stama alias Bachmanna s Trojanem.

Tip experta: 2 71 - 0 - 29 %
Komentář experta:

Vojkovice jsou hodně nevyzpytatelné mužstvo a totéž se vlastně dá říct i o Perninku. Ten má ale výhodu v kvalitním útoku, alespoň v uplynulém ročníku jím disponoval. Tipuju tedy vítězství hostů, ale nějaký ten gól podle mě inkasují.

Tip experta: 2 86 - 0 - 14 %
Komentář experta:

Když to budu brát s chladnou hlavou, tak musím říct, že zvítězí Nejdek, a to bez ohledu na to, zda bude hrát někdo z áčka. Ale budu doufat, že zvítězí Bečov, protože mi na konci minulé sezony v Nejdku úplně zbytečným a hlavně zákeřným zákrokem natrhli vazy v kotníku. Bečov tedy vyhraje o gól a pomstí tak mojí stále nateklou hnátu!

Tip experta: 1 86 - 0 - 14 %
Komentář experta:

Tady čekám jasnou záležitost, Stará Role má velice kvalitní a zkušené mužstvo. Zato Božičany jsou na tom podobně jako Vojkovice, dokážou sice překvapit favorita, ale své zápasy spíše nezvládají. Stará Role vyhraje bez větších potíží.

Tip experta: 1 71 - 0 - 29 %
Komentář experta:

Děpoltky jsou nováček soutěže. Postup si zajistily mimo jiné nadmíru produktivním útokem (26 zápasů - 100 gólů). Zato Jáchymov má dlouhodobě problémy střílet branky, o získávání bodů nemluvě. Děpoltovice vyhrají a dokonce si troufám říct, že budou černým koněm soutěže. Ale hrát jsem je neviděl, tak to na titulku Blesku prosím nedávejte, ať jsem kdyžtak za vola jen v Karlovarském okresu.

Výsledky tipování

Pořadí Jméno Počet bodů
1. Venca Likeš 4
2. Jiří Klik 4
3. Karel Chovánek 4
4. Ivan Utěkal 3
5. Jiří Šebek 3
6. Radek Hruška 3
Body za jednotlivá utkání se připisují automaticky druhý den ráno.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.