Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

22.08.2015 10:15

1.kolo, Středočeský | 1.B třída sk. B, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Ovčáry si na úvod v pohodě zastřílely


Branky


0

V jasnou záležitost se hned od úvodu proměnil zápas Ovčár proti Řepínu. Diváci, kteří se opozdili, mohli litovat, jelikož v prvních 10 minutách se událo to nejpodstatnější. Poté už domácí v pohdovém tempu pouze navyšovali svůj náskok, který se nakonec zastavil až na osmi brankách.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Ovčáry, za které nastoupilo v základní sestavě hned 8 hráčů, kteří loni vyhráli Krajský přebor, nenechali hned od úvodního hvizdu nikoho na pochybách, kdo bude tahat v tomto utkání za delší konec. Dobrým napadáním si vytvořili domácí hráči obrovský tlak a hostující obrana se často uchylovala jen k nepřipraveným odkopům. Není tak divu, že skóre narůstalo raketovým tempem a v 10. minutě už to bylo 3:0. Za zmínku stojí z celého utkání zejména druhý a třetí gól, které byly vskutku nádherné. Druhou branku vstřelil stoper a zároveň trenér divizních Neratovic Studený. Ukázkově si narazil, otočil se kolem bránícího hráče a ještě zpoza vápna vymetl šibenici. Třetí gól byl také lahůdkový - po rohovém kopu Pechara se totiž krásně z voleje zpoza vápna trefil hrající trenér Ovčár Petr Hyka. Další gólová smršť poté přišla na řadu mezi 33. a 42. minutou, kdy domácí přidali další tři branky.

 

Po jednoznačném poločase v poměru 6:0 tak mohlo přijít hromadné střídání na obou stranách a ze strany domácích už to nebyl takový koncert jako v prvním poločase. Hosté bez 5 stabilních hráčů (nejcitelnějšími ztrátami byli zkušený Werner a běhavý Černý) se nezmohli na větší odpor, a tak se utkání v poklidném tempu na krásném trávníku v Klích spíše dohrávalo. Poklidný druhý poločas ale neprožil domácí gólman Chaloupka, který si při ojedinělém zákroku o tyči rozrazil hlavu a musel být ošetřován. Naštěstí vše dopadlo dobře a Ovčáry potvrdily roli obrovského favorita soutěže výsledkem 8:0.



Ohlasy k zápasu


FC Sokol Ovčáry
Pavel Chaloupka - brankář Ovčár: Od úvodu jsme si vytvořili obrovský tlak a sázeli jeden gól za druhým. Z nich některé byly opravdu krásné. Já sám jsme měl za utkání snad dva zákroky, přičemž ten druhý jsem odnesl zraněním. Naštěstí se to obešlo bez šití a mohl jsem utkání dochytat.




Sestavy


FC Sokol Ovčáry
P. Chaloupka [-] - S. Ondrák [-] (64. J. Šulc [-] ) , J. Studený [-] , M. Viskup [-] (46. M. Voljanskij [-] ) , R. Pechar [-] (69. P. Březina [-] ) - J. Mihalík [-] , J. Morávek [-] , M. Urban [-] (72. J. Kohout [-] ) , M. Vernek [-] - T. Hašler [-] , P. Hyka [-]

TJ Řepín
V. Svatoš [-] - M. Dudok [-] , M. Kraus [-] - L. Novák [-] - V. Labuť [-] , M. Labuť [-] (46. M. Hypša [-] ) , R. Šmíd [-] , T. Kalina [-] (46. J. Salač [-] ) , J. Jiskra [-] , M. Šperl [-] (69. D. Dvořák [-] ) , M. Merz [-]

ŽK: 39. V. Svatoš , 69. M. Merz .
Místo: TJ Sokol Ovčáry - Nedomice. Počet diváků: 160. Rozhodčí: Melnar Matěj - CICHRA David, POLÁK Ivo.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.