2:1
(1:0)
83. J. Šulc
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

05.09.2015 10:15

3.kolo, Středočeský | 1.B třída sk. B, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Klíčany pokračují v těsných výsledcích


Branky


0

Další těsný úspěch na domácím hřišti si připsali fotbalisté Klíčan, kteří dokázali po boji porazit Neratovice B 2:1. O výsledek se však museli až do posledních minut strachovat, jelikož hosté v 83. minutě snížili na rozdíl jediné branky.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Převaha domácích

Hosté přijeli k zápasu ve značně pozměněné sestavě, když nejcitelnější ztrátou byla absence nejlepšího (a jediného) střelce Ďurindy na hrotu útoku. Toho nahradil zkušený Nezbeda. Z úspěšné sestavy, která dokázala na domácím trávníku porazit DBSK chyběli ještě Kympl, Drahorád a Zeman. Uvidíme, zda se někdo z nich objeví v sestavě áčka v nedělním utkání proti Vilémovu. Domácí také udělali některé změny v sestavě a byli to oni, kdo byl od úvodu zápasu aktivnější. Klíčany více držely míč a zaměstnávaly obranu hostí. Ta však dlouho odolávala a přežila i několik opravdu nebezpečných akcí domácích. Hosté hrozili pouze sporadicky, a to střelami ze střední vzdálenosti. Jinak je aktivní domácí do útoku vůbec nepouštěli. Až ve 40. minutě se domácí prosadili: Šelicha se na křídle uvolnil a poslal přesný centr na hlavu Předoty, který se nemýlil. Výsledkem 1:0 už poločas i skončil.

Vyrovnaná druhá půle

Do druhé půle se rozhodli hosté s výsledkem něco udělat a vystřídali gólmana. Prejsu zřejmě psychicky nahlodal první obdržený gól po 220 minutách, a tak ho mezi tyčemi nahradil mladý Zunt. O důsledcích tohoto tahu můžeme jen spekulovat, faktem ale je, že se hra vyrovnala a nebezpečné útoky přibývaly i na straně hostujícího celku. Zformovaná domácí obrana ale byla pro útok Neratovic těžkým soustem, a tak to byli opět domácí, kteří zkušeně čekali na svou příležitost a vyráželi k rychlým brejkům. Jeden z nich vyšel v 76. minutě, když se po chybě v hostující obraně prosadil Hájek. Hosté se však vzdát nehodlali a utkání dokázali zdramatizovat - chybné rozehrávky domácích využil ke snížení Šulc. Snahu o závěrečný nápor ale zhatilo vyloučení Jakuba Moravce, který musel v 88. minutě po druhé žluté kartě pod sprchy. Klíčany tak zápas dovedly k vítězství 2:1 a v tabulce se 7 body předskočily svého soupeře. Ten zůstává na šestibodovém zisku.



Ohlasy k zápasu


TJ Klíčany
Pavel Mužíček – trenér Klíčan: V první půli byla aktivita na naší straně a měli jsme z toho vytěžit víc, než jen jeden gól. Druhou půli se hra vyrovnala, ale naštěstí jsme až na jednu hrubou chybu soupeře k ničemu nepustili a dovedli zápas k vítězství.

FK Neratovice-Byškovice B
Michal Panocha - trenér Neratovic: Náš výkon byl poznamenán značně pozměněnou sestavou. V první půli jsme byli horším týmem a k zakončení jsme se příliš nedostávali. Po přestávce jsme se zlepšili a vytvořili jsme si i zajímavé příležitosti, ale bohužel to nestačilo.



Sestavy


TJ Klíčany
J. Bezkočka [-] - M. Krimlák [-] , J. Musil [-] , T. Jurčík [-] , Z. Malík [-] - A. Marek [-] , T. Buldra [-] , R. Šelicha [-] , P. Hájek [-] - A. Javůrek [-] (81. J. Pleticha [-] ) , J. Předota [-] -

FK Neratovice-Byškovice B
T. Prejsa [-] (46. D. Zunt [-] ) - J. Kohout [-] , J. Moravec [-] , P. Mráz [-] - V. Žežulka [-] , J. Moravec [-] - T. Lemarie [-] (87. A. Černý [-] ) , P. Nezbeda [-] (79. M. Panocha [-] ) - R. Novotný [-] , M. Gondek [-] (66. D. Nguyen [-] ) , J. Šulc [-]

ŽK: 76. T. Buldra - 26. J. Moravec , 78. V. Žežulka , 86. J. Moravec . ČK: 88. J. Moravec .
Místo: TJ Klíčany. Počet diváků: 160. Rozhodčí: Bez Milan - KUKA Vladimír, SKŘIVÁNKOVÁ Klára.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.