2:1
(1:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

05.09.2015 17:00

3.kolo, Středočeský | 1.B třída sk. B, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Byšice získaly první tři body v posledních minutách


Branky


0

Až branka Stejskala v 89. minutě rozhodla o prvním vítězství domácích v sezoně. Do té doby vše spělo k poklidné remíze i přesto, že za absentujícího Šulce v hostující brance musel zaskočit Viktor Valentin.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Tlak Byšic

V utkání dosud nepříliš úspěšných celků (ani jeden dosud nedokázal vyhrát za 3 body) začaly lépe rozhodně domácí Byšice. Už v 5. minutě dokázal využít chyby na pravé straně zárybské defenzivy Szen a otevřel skóre utkání. 1:0. Záryby působily bezzubým dojmem a žádné větší šance si přes pozornou domácí obranu nevypracovávaly. Když už ano, zastavil je praporek pomezního rozhodčího. Za zmínku snad stojí pouze dvě pološance, ve kterých se ocitl Voštiar. V první mířil pouze do gólmana Schneidera po kombinaci u vápna domácích. Poté po dlouhém odkopu a prodloužení Školáka opět postupoval do vápna. Domácí obránce ho ale dobře vytlačil ze střeleckého úhlu a střelu po zemi poté gólman lapil. A protože si domácí žádné větší šance už také nevypracovali, byl poločasový stav 1:0.

Rozhodnutí v posledních minutách

S tím se ovšem Záryby nehodlaly smířit a velký krok k bodovému zisku udělaly hned pár minut po přestávce. V 53. minutě totiž Školák vybojoval míč v soupeřově vápně, udělal kličku gólmanovi a poté nahrál Voštiarovi, který uklidil balón přesně pod břevno. 1:1. Hosté cítili šanci ke strhnutí vítězství na svou stranu a dostali se do tlaku, ze kterého ale nepramenila žádná vyložená šance. Oba týmy se tak pomalu smiřovaly s dělbou bodů a připravovaly na penaltovou loterii, když zničeho nic přišlo rozhodnutí. V 89. minutě si brankářský záskok v hostující brance Valentin šel pro dlouhý centrovaný balon až na hranici svého vymezeného území, míč mu ale vypadl a střídající Stejskal se zorientoval nejlépe. Jeho uklizení do prázdné branky tak znamenalo pro domácí velmi cenný bodový zisk.



Ohlasy k zápasu



TJ Sokol Záryby
Matěj Školák - útočník Záryb: Do zápasu jsme vstoupili špatně a za první půli jsme si nevytvořili vůbec nic. Po přestávce jsme přidali a odměnou nám bylo vyrovnání. Škoda jen, že jsme z následného tlaku nevytěžili další branku. Rozhodnutí v poslední minutě nás moc mrzí, bod by byl cenný.



Sestavy


TJ Vitana Byšice
F. Schneider [-] - D. Menčl [-] , P. Resl [-] , P. Kadlec [-] , J. Čurda [-] - P. Menčl [-] (88. J. Šteiner [-] ) , P. Čermák [-] (90. P. Váchal [-] ) - J. Klár [-] , J. Szen [-] (46. M. Stejskal [-] ) - J. Lauda [-] , M. Hamšík [-] (70. J. Martinec [-] )

TJ Sokol Záryby
V. Valentin [-] - J. Blanár [-] (64. M. Šťastný [-] ) , D. Krulich [-] , M. Školák [-] (76. J. Formánek [-] ) , D. Vytlačil [-] , J. Schütz [-] (86. L. Baloun [-] ) , T. Vytlačil [-] , P. Voštiar [-] , F. Valentin [-] , D. Hallík [-] , O. Janáček [-]

ŽK: 34. J. Čurda , 65. M. Stejskal , 72. J. Martinec , 75. P. Menčl - 50. D. Krulich , 72. F. Valentin .
Hráči zápasu: M. Stejskal .
Místo: Hřiště - Tělovýchovná jednota. Počet diváků: 150. Rozhodčí: Meščan Marek - NEJEDLO Tomáš, LAFEK David.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.