1:2
(0:1)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

19.09.2015 16:30

5.kolo, Středočeský | 1.B třída sk. B, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Mělník vzdoroval, ale na body nedosáhl


Branky


0

Velmi srdnatě vzdorovali favoritovi z Ovčár hráči mělnického FC. Nakonec však, stejně jako ostatní soupeři, nedokázali sebrat Ovčárům ani bod. Ty tak zůstávají i po 5. kole bodově stoprocentní.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Důsledná obrana Mělníka

Plný bodový zisk a +20 v rozdílu skóre - to je bilance, se kterou přijížděli na Podolí fotbalisté Ovčár. Pravdou ale je, že po kanonádách z prvních kol si v tom minulém připsali pouze jednogólové vítězství, což mělnické povzbudilo v jejich snaze o dobrý výsledek. Ovčáry se v současné době také potýkají se zraněními, kvůli kterým chyběli například zkušený stoper Ondrák a středopolař Urban. Prestižní zápas to byl pro Michala Verneka, který ještě v loňské sezoně nastupoval za Mělník, aby v létě odešel do Ovčár. Mnoho fotbalové krásy diváci neviděli a přestože se hrálo více na polovině Mělníka, hosté měli problém prosadit se přes zhuštěnou obranu domácích. Pomohla jim k tomu až hrubá chyba ve 39. minutě, kterou dokázal využít Hašler a vstřelil tak uklidňující gól. Poločasový stav tak vyzníval pro Ovčáry v poměru 0:1.

Stejný obraz hry

Ani ve druhé půli a s jednobrankovou ztrátou neustoupili mělničtí od své taktiky založené na důsledné obraně. Brejky se jim ale nedařilo dotáhnout do úspěšného konce, a to ani ten nejnadějnější, který mohl změnit ráz utkání. Přečíslení dva na jednoho totiž mělničtí útočníci nevyřešili dobře, a tak domácí stále jednu branku ztráceli. Na hřiště se místo defenzivněji laděného Rambouska dostala i nová akvizice z Neratovic Malinský, ale zkušená hostující obrana fungovala spolehlivě. Rozhodnutí tak přišlo 10 minut před koncem, kdy domácí vyrobili v obraně již druhou hrubku a trestal tentokrát Morávek. 0:2. Alespoň čestný (a zasloužený) úspěch pak domácí zaznamenali minutu před koncem, kdy se prosadil střídající Vrtiška. Na vyrovnání ale už nezbyl čas, a tak všechny body opět putují na konto Ovčár po výsledku 1:2.



Ohlasy k zápasu


FC Mělník
Željko Filipovič - trenér Mělníka: Odehráli jsme kvalitní utkání. Bohužel jsme udělali dvě hrubé chyby a hosté nás za ně potrestali. Dnes jsme měli alespoň na remízu. Škoda.

FC Sokol Ovčáry
Petr Hyka - hrající trenér Ovčár: Hrálo se převážně na polovině Mělníka, který důsledně bránil a nepouštěl nás do naší hry, která se nám nedařila. I přes málo šancí jsme dokázali využít dvou velkých chyb soupeře. Mělník také měl šance, z jedno brejku šli dva na jednoho obránce a naštěstí pro nás nedali. Pro mě jsou důležité tři body.



Sestavy


FC Mělník
J. Horvát [-] - S. Vála [-] , A. Kasal [-] (74. T. Holub [-] ) , J. Tyle [-] (83. D. Vrtiška [-] ) , L. Rambousek [-] (68. D. Malinský [-] ) , J. Žaba [-] , P. Dvorný [-] , L. Slavíček [-] , T. Jonák [-] , V. Zejda [-] , M. Skopka [-]

FC Sokol Ovčáry
P. Chaloupka [-] - M. Vernek [-] , M. Viskup [-] , J. Studený [-] , R. Pechar [-] - T. Hašler [-] , J. Morávek [-] , J. Mihalík [-] (76. J. Stránský [-] ) , D. Kudela [-] (83. T. Sobotka [-] ) - M. Voljanskij [-] , P. Hyka [-]

ŽK: 40. M. Viskup , 89. R. Pechar .
Místo: tráva. Počet diváků: 100. Rozhodčí: Bartůšek Zdeněk - ČERMOCH Jakub, BŘEZNOVSKÝ Vladimír.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.