0:1
(0:1)
41. K. Kozma
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

26.09.2015 16:30

6.kolo, Středočeský | 1.B třída sk. B, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Kosmonosy vezou z Neratovic výhru


Branky


41. K. Kozma
0

Velmi bojovné utkání, ve kterém plály i emoce, se odehrálo v Byškovicích, kam zavítali fotbalisté Kosmonos. Hosté potvrdili papírovou roli favorita a gólem Kozmy dokázali zvítězit.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Změny v domácí sestavě

S úplně novou stoperskou dvojicí vyrukovali do boje fotbalisté Neratovic. Zkušeného Mráze a Moravce tentokrát nahradil jindy útočník Nezbeda a mladý dorostenec s Ukrajinskými kořeny Zhukovskyy. Neratovicím se tak úplně rozpadl zkušený střed hřiště, na který domácí hodně sázeli. Na nerovném trávníku hra od první minuty postrádala fotbalovost, a tak měli diváci možnost vidět zejména boj ve vzdušném prostoru. V něm měly navrch obě obrany, a tak bylo šancí pomálu - spíše vůbec žádné. Prostředek hřiště ale bude jistě velmi vyšlapaný. Přeci jen se ale hráčům jednu branku vstřelit podařilo - a to ještě před poločasovým hvizdem. Domácím vyšla už poněkolikáté výborně standartka, o jejichž exekuci se staral Flachbart. Tentokrát ji domácí brankář Dvořák nedokázal udržet v rukavicích a balón se snesl přímo na hlavu Kozmy. Ten už neměl problém zakončit do prázdné brány. 0:1. Takový byl i poločasový stav.

 

Planoucí emoce

Do druhé půle se obraz hry příliš nezměnil. Hosté se trochu zatáhli s vědomím hubeného náskoku a čekali na své šance z rychlých brejků. Domácí sestavu přicházeli okysličit mladí dorostenci, ale ani jejich bojovnost neznamenala větší ohrožení branky Kosmonos. Hostující obrana totiž pracovala perfektně a brankář Splídek nemusel řešit žádné vážnější situace. Postupem času nervozita na kopačkách Neratovic narůstala a zápas se začal přiostřovat. To vyvrcholilo se závěrečným hvizdem utkání, po kterém došlo ke strkanici a nechybělo mnoho, aby se u kabin strhla hromadná bitka. Vyrovnávací gól ale domácí vstřelit nedokázali, a tak se Kosmonosy radují z vybojovaného vítězství 0:1 a vezou si z neoblíbeného hřiště v Byškovicích důležité 3 body.

 



Ohlasy k zápasu


FK Neratovice-Byškovice B
Michal Panocha - trenér Neratovic: Když za celý zápas neohrozíš brankáře a hraješ jenom po vápno, nemůžeš vyhrát. To se potvrdilo i v tomto utkání, kde rozhodla standartní situace ze 43. minuty.

SK Kosmonosy
Jan Bažant – hráč Kosmonos: Zápas byl hodně ovlivněn terénem, na kterém se fotbal moc hrát nedal, a to nám dělalo problémy. Nám se naštěstí podařilo po jedné z mnoha standartek skórovat a v druhé půli už jsme si hlídali vedení. Domácí byli čím dál tím nervóznější a ani si nevytvořili žádnou výraznější šanci. Těžký zápas jsme tak zvládli a teď se těšíme na další kolo s Lužcem, který stoprocentně nesmíme podcenit!



Sestavy


FK Neratovice-Byškovice B
R. Dvořák [-] - M. Zeman [-] - M. Panocha [-] (56. M. Gondek [-] ) - J. Moravec [-] , D. Nguyen [-] (72. A. Černý [-] ) , P. Nezbeda [-] - L. Lelek [-] (76. L. Frýzek [-] ) , M. Chládek [-] , V. Žežulka [-] , P. Zhukovskyy [-] , P. Novotný [-] (66. M. Babovák [-] )

SK Kosmonosy
T. Splídek [-] - V. Šulc [-] , M. Kubelka [-] (70. O. Siřínek [-] ) , K. Kozma [-] , J. Flachbart [-] , J. Keszeg [-] (83. V. Žďánský [-] ) , M. Šimáček [-] , J. Žižka [-] (77. J. Bažant [-] ) , M. Hošťálek [-] , A. Vizingr [-] (88. J. Řehák [-] ) , M. Michalec [-]

ŽK: 24. J. Moravec , 39. M. Zeman , 75. M. Chládek - 52. K. Kozma .
Místo: Neratovice-Byškovice. Počet diváků: 60. Rozhodčí: Bekešský Ondřej - ZDENĚK Josef, VÁŽAN Radek.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.