5:0
(2:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

26.09.2015 10:15

6.kolo, Středočeský | 1.B třída sk. B, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Ovčáry zůstávají stoprocentní


Branky


9. M. Viskup , 23. T. Hašler , 47. P. Hyka , 52. R. Pechar , 72. M. Vernek
0

Ani 6. kolo soutěže neznamenalo bodovou ztrátu pro favorita z Ovčár. Tentokrát si domácí hráči v poklidu poradili s oslabeným týmem DBSK, který se pohybuje uprostřed tabulky.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Dvě branky do poločasu

Zatímco v minulém kole chyběl z domácí tradiční stoperské dvojice Studený - Ondrák druhý jmenovaný, dnes si role prohodili. Jan Studený si totiž plnil trenérské povinnosti u divizního týmu Neratovic, který hrál na půdě Kladna, odkud si přivezl 2 body za výhru po penaltách. Do sestavy hostů se vrátil bek Novák, na druhou stranu ale chyběl středopolař Merva a kanonýr Tomíček je pak zraněn dlouhodobě. První poločas přinesl převahu domácího týmu, který soupeře pozornou hrou nepouštěl na dostřel své branky a naopak sám dokázal dvakrát skórovat. Poprvé se to podařilo již v 9. minutě stoperovi Martinu Viskupovi hlavou po standardní situaci. Ve 23. minutě ho pak napodobil jeho ofenzivnější kolega Hašler a zvýšil vedení na poločasových 2:0. Kaňkou na výkonu domácích je nucené střídání Kudely již ve 27. minutě, místo něhož se do hry dostal Šulc.

Pojištění náskoku

Nástup do druhé půle měli domácí bleskový a během pár minut definitivně rozhodly o tom, že všechny body zůstanou doma. Pomohly k tomu opět velkou měrou standardky, které domácí zahrávali a využívali opravdu výborně. Hned ve 47. minutě přidal třetí gól Hyka a o pět minut později zvyšoval Pechar. Poslední branku pak přidal jak jinak než pos standardní situaci Michal Vernek v 72. minutě. Až za stavu 5:0 domácí trochu polevili a do šancí se dostali i hosté. Jejich dva nadějné pokusy ale dokázal zneškodnit Chaloupka v brance Ovčár, a tak zápas skončil jednoznačným výsledkem 5:0. Po něm zůstávají domácí s plným bodovým ziskem na 1. pozici, DBSK se propadl na 8. pozici.



Ohlasy k zápasu


FC Sokol Ovčáry
Petr Hyka - hrající trenér Ovčár: 75 minut jsme soupeře do ničeho nepustili, až za stavu 5:0 pro nás jsme polevili a soupeř si vytvořil 2 šance, které odvrátil Chaloupka. Mám radost, že jsme se čtyřikrát prosadili hlavou ze standardky.




Sestavy


FC Sokol Ovčáry
P. Chaloupka [-] - R. Pechar [-] , S. Ondrák [-] , M. Viskup [-] , M. Vernek [-] - J. Mihalík [-] (71. J. Stránský [-] ) , J. Morávek [-] , D. Kudela [-] (27. J. Šulc [-] ) , T. Hašler [-] (79. J. Hrstka [-] ) - M. Voljanskij [-] , P. Hyka [-]

Dolnobousovský SK
M. Stránský [-] (76. P. Krajcsovics [-] ) - V. Bíšek [-] , O. Klíma [-] , M. Novák [-] , P. Kubeček [-] , L. Zahrada [-] - T. Šolc [-] , P. Vynikal [-] , P. Havel [-] , J. Ort [-] (78. M. Polák [-] ) - J. Kasal [-]

Místo: TJ Sokol Ovčáry - Nedomice. Počet diváků: 80. Rozhodčí: Řičica Jiří - ŠVAGR Tomáš, STÁDNÍK Vladimír.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.