3:2p.
(0:1)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

10.10.2015 16:00

8.kolo, Středočeský | 1.B třída sk. B, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Pěčice stáhly dvoubrankový náskok


Branky


65. A. Kiceluk , 78. M. Tůma - 23. P. Mráz , 50. J. Moravec
0

Už to vypadalo, že Neratovice zaberou a odvezou si z pěčic všechny body. Domácí tým ale v závěru zápasu zabojoval, manko dorovnal a dokonce si na penalty připsal bonusový bod.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Gól z půlky

Neratovice vstoupily do zápasu velmi aktivně a vysokým presinkem rozrušovaly typickou rozehrávku Pěčic. Domácí se tak nemohli příliš dostat do hry - drželi sice míče, ale k ohrožení Dvořákovy branky to nevedlo. Pokusy z větší dálky totiž mířily buď vedle, nebo přímo do náruče brankáře. Neratovičtí nebyli v útočné fázi o nic přesnější, a tak musel vzít do svých rukou osud zápasu hostující kapitán Mráz. Po taktickém faulu domácího Volfa na polovině hřiště se postavil k přímému kopu a dalekonosnou střelou z 50 metrů překvapil brankáře Dufka, který byl vysunutý až na penaltě a dirigoval obranu. 0:1. Tento průběh domácí tým trochu zaskočil a jeho hráči se nedokázali prosazovat přes pozornou obranu Neratovic. Jedinou výjimkou byl pokus Lukeše, který obešel stopera, ale jeho zakončení levou nohou Dvořák vyrazil. Hosté si tak do kabin nesli hubený náskok.



Dvougólový náskok Neratovicím nestačil

Do druhého poločasu chtěly Pěčice vstoupit aktivně, ovšem opak byl pravdou a hned v 50. minutě inkasovaly podruhé. Volf se nedohodl s Jonášem, čehož využil hostující Moravec a uháněl na brankáře Dufka. Ten si na jeho zakončení sice sáhnul, ale míč odrazem o tyč zamířil do sítě. 0:2. Neratovice se snažily kouskovat hru, což vedlo k několika ostřejším zákrokům a dohadům, ovšem Pěčicím se podařila jednoduchá akce a bylo sníženo. V 65. minutě dostal míč na hranici vápna Kiceluk, jedním dotykem si obhodil stopera a druhým skóroval střelou na přední tyč. 1:2. To vlilo domácímu týmu krev do žil a tlačil se před branku soupeře. Obléhání vyvrcholilo v 78. minutě vyrovnávací brankou. Přetažený centr mířil na Tůmu, který byl těsně bráněn, ale zboural vše, co mu stálo v cestě a protlačil míč do sítě. 2:2. Ve zbytku utkání byl aktivnější domácí celek, ale žádná větší šance se už neurodila, a tak zápas dospěl do penalt, které byly pro domácí prvními v sezoně. V nich čaroval brankář Dufek, který hned 3 zneškodnil, a tak se z většího bodového zisku radují domácí.

 



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Pěčice
Michal Heřmanský - hráč Pěčic: Obě branky v naší síti padly po individuálních chybách, kterých se musíme vyvarovat. Pozitivem určitě je, že jsme to ani za stavu 0:2, kdy se nám příliš nedařilo, nezabalili pořád věřili, že se zápasem dokážeme něco udělat. Penalty jsme si vyzkoušeli poprvé a jsme jedině rádi, že jsme je za veliké pomoci brankáře Dufka zvládli.

FK Neratovice-Byškovice B
Michal Panocha - trenér Neratovic: První poločas jsme odehráli takticky velmi dobře a nepouštěli jsme domácí do blízkosti naší branky. Ve druhé půli jsme ale dostali laciný snižující gól, který domácí nakopl a brzy vyrovnali.



Sestavy


TJ Sokol Pěčice
T. Dufek [-] - M. Heřmanský [-] , J. Jonáš [-] , P. Košťál [-] , M. Tůma [-] - P. Král [-] , J. Volf [-] , F. Beran [-] (71. R. Mulač [-] ) , M. Hubač [-] - M. Lukeš [-] , A. Kiceluk [-]

FK Neratovice-Byškovice B
R. Dvořák [-] - J. Šulc [-] , D. Nguyen [-] (79. T. Prejsa [-] ) , J. Moravec [-] , V. Žežulka [-] , T. Dohnal [-] , P. Novotný [-] , P. Mráz [-] , M. Panocha [-] (89. J. Tovara [-] ) , T. Lemarie [-] , P. Nezbeda [-]

ŽK: 36. P. Novotný , 74. T. Dohnal .
Místo: Pěčice. Počet diváků: 60. Rozhodčí: Stádník Vladimír - MAREŠ Bohumil, ŘIČICA Jiří.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.