J. Kmoch 20. (p.)
K. Kmeťo 80.
2:3p.
(1:1)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

17.10.2015 15:30

9.kolo, Středočeský | 1.B třída sk. B, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

V Byšicích se zrodila remíza


Branky


20. J. Kmoch (p.) , 80. K. Kmeťo - 15. M. Voženílek , 46. V. Šmejkal
0

V zajímavém utkání sousedů v tabulce byli nakonec úspěšnější hráči hostujícího celku. Ti dokázali psychicky přečkat penaltu i dvě nezuznané branky a dotáhli zápas k vítězství po penaltách.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Ve 20. minutě 1:1

Opět i se zkušeným Kábrtem v sestavě vyrukovali na soupeře hráči Byšic, kteří na Slavoj ztráceli v tabulce jediný bod a jistě si přáli po závěrečném hvizdu sudího Hurycha svého soupeře předstihnout. V brance hostí se objevil po dvouzápasové pauze Bodlák a trenér Ježek si přichystal i další překvapení v podobě zařazení dorostence Adama Nezbedy do základní sestavy. Začátek zápasu vyšel lépe Slavoji, který šel v 15. minutě do vedení. Dokázal totiž využít rychlé a překvapivé rozehrávky standardní situace, kterou domácí obrana nezachytila. Na konci akce byl skórující Voženílek. 1:1. Vyrovnání ovšem bylo velmi rychlé - Čermák už pronikal do vápna, když za záchrannou brzdu zatáhl Bolek Staněk a fauloval. K nařízené penaltě se postavil Kmoch a nemýlil se. První poločas tak nabídl vyrovnanou hru a výsledek. 

 

 

 

Ve druhém poločase také dvě branky

Druhá půle měla zcela stejný průběh jako ta první. Hosté šli rychle do vedení - tentokrát ještě mnohem rychleji, než v první půli. Stopeři Byšic totiž vyrobili chybu v rozehrávce a vyslali tak do šance Šmejkala, který se nemýlil. 1:2. Domácí se ale ani přes nepříznivý stav nehnali příliš do útoku a čekali na svou šanci. Ta přišla i s přispěním velmi povedeného střídání trenéra Hudce. Domácí lodivod poslal na hřiště Kmeťa, který se mu za důveru odvděčil vyrovnávacím gólem v 80. minutě. A když nebyl uznán ani jeden z gólů Staré Boleslavi, dospěl zápas do penalt. V těch byli šťastnější hosté, jejichž rozhodující střelu měl na svědomí až v sedmé sérii opět Voženílek, a vezou si tak domů dva body. V tabulce tento výsledek znamená 4. místo pro Starou Boleslav a 6. pozici pro Vitanu.



Ohlasy k zápasu


TJ Vitana Byšice
Pavel Čermák - hráč: Hra nebyla nejhorší - soupeř byl fotbalový a my jsme hráli zezadu. Asi si budou stěžovat na rozhodčí, ale to je všude. Každý, kdo hraje venku, tak si stěžuje (smích). Myslím si, že tohle rozdělení bodů je spravedlivé. Bod s Bolkou je pro nás určitě dobrý!




Sestavy


TJ Vitana Byšice
F. Schneider [-] - P. Kadlec [-] , P. Resl [-] , J. Čurda [-] , D. Menčl [-] - J. Lauda [-] - J. Szen [-] - P. Čermák [-] (60. K. Kmeťo [-] ) , P. Menčl [-] , J. Kmoch [-] , J. Kábrt [-]

FK Slavoj Stará Boleslav
J. Bodlák [-] - B. Staněk [-] , L. Švancar [-] , D. Mikoláš [-] , M. Švorba [-] - M. Voženílek [-] , A. Nezbeda [-] , J. Novák [-] , J. Cruz [-] - P. Bláha [-] , V. Šmejkal [-]

ŽK: 18. J. Čurda , 81. J. Lauda - 18. V. Šmejkal , 70. A. Nezbeda .
Místo: Hřiště - Tělovýchovná jednota. Počet diváků: 80. Rozhodčí: Hurych Lubomír - ŠAFRÁNEK Jan, HOLÝ Milan.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.