J. Moravec 21.
P. Novotný 39. (p.)
T. Lemarie 66. (p.)
3:1
(2:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

17.10.2015 15:30

9.kolo, Středočeský | 1.B třída sk. B, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Neratovice dvěma penaltami zdolaly Lužec


Branky


21. J. Moravec , 39. P. Novotný (p.) , 66. T. Lemarie (p.) - 58. P. Tauchman
0

I nadále zůstávají na posledním místě tabulky fotbalisté Lužce nad Vltavou, kteří neuspěli na hřišti Neratovic. Kopaly se proti nim dva pokutové kopy a trenér Havel byl navíc vykázán z lavičky...

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Dvoubrankový náskok pro Neratovice

Do důležitého zápasu, ve kterém neměl ani jeden z týmů bodů nazbyt, postavil domácí trenér Panocha jednu zajímavou posilu. V útočné formaci se totiž objevil zkušený "áčkař" se zkušenostmi ze zahraničí Chrdle. A Neratovice vstoupily do utkání úspěšně, byly lepším mužstvem a Lužec se k ohrožení jejich branky nedokázal dostat. Skóre se poprvé měnilo ve 21. minutě po rohovém kopu. Nezbeda, který se tentokrát vysunul z pozice stopera na hrot útoku, svou hlavičkou trefil pouze brankáře, ale následná dorážka stopera Moravce už skončila v síti. 1:0. Nezbeda se ovšem na hrotu útoku příliš dlouho neohřál, jelikož se po zranění stopera Mráze musel posunout zpět do obrany. I tak měl ale prsty v další brance - Nezbedu povalil ve vápně hostující Kučaba a sudí Šesták nekompromisně nařídil penaltu. Tu proměnil Novotný, a tak si Neratovice s sebou do kabin nesly náskok 2:0.

Do druhého poločasu už Lužec vyběhl bez svého trenéra Havla. Ne že by byl v poločase vedením klubu odvolán, ale ve 43. minutě byl sudím vykázán z technické zóny, když se poměrně nevhodnými výrazy dožadoval udělení žluté karty jednomu z domácích hráčů. Na výkonu hostů se to ale nepodepsalo a ti začali být lepší a vytvářeli si šance. V 58. minutě se také dočkali snížení, a to po trestném kopu a následném závaru, v němž se nejlépe zorientoval Petr Tauchman a překonal Černého v domácí brance. 2:1. Hosté se tlačili do útoku, což byla voda na mlýn neratovickým protiútokům. Při jednom z nich se za záda obránců podařilo dostat Žežulkovi, který byl nedovoleně zastaven Peroutkou a kopala se druhá penalta. K ní se postavil tentokrát Lemarie a nemýlil se. 3:1. Lužec se v závěru ještě snažil zápas zdramatizovat, ovšem narážel na výborného gólmana Černého, a tak už další branka nepadla.

 



Ohlasy k zápasu


FK Neratovice-Byškovice B
Michal Panocha - trenér: V prvním poločase jsme byli lepším týmem a zaslouženě jsme se dostali do vedení. Ve druhé půli nám hosté místy zle zatápěli, ale i díky skvělému výkonu Černého jsme vedení udrželi. Myslím, že za bojovnost jsme si tři body dnes zasloužili.

AFK Eletis Lužec
Tomáš Prislupský - gólman: V první půli tragédie, ale ve druhém poločasu už jsme hráli slušně a remíza by slušela zápasu. Bohužel utkání ovlivnil hlavní sudí.



Sestavy


FK Neratovice-Byškovice B
A. Černý [-] - J. Moravec [-] , T. Lemarie [-] , P. Mráz [-] (18. D. Nguyen [-] ) - T. Dohnal [-] (85. T. Prejsa [-] ) , V. Žežulka [-] , P. Novotný [-] (80. M. Panocha [-] ) , D. Dzimko [-] , J. Šulc [-] - P. Nezbeda [-] , J. Chrdle [-]

AFK Eletis Lužec
T. Prislupský [-] - P. Peroutka [-] , J. Lafek [-] , M. Kučaba [-] - P. Tauchman [-] , T. Roučka [-] , R. Stejskal [-] (46. A. Kučera [-] ) , M. Tauchman [-] , D. Tauchman [-] , J. Uher [-] - P. Špánek [-] (46. R. Levý [-] ) -

ŽK: 57. P. Novotný , 62. J. Moravec , 73. D. Nguyen - 30. M. Kučaba , 42. P. Špánek , 60. P. Peroutka .
Místo: Neratovice-Byškovice. Počet diváků: 56. Rozhodčí: Šesták Vojtěch - JAROLÍMEK Roman, EDER Oldřich.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.