3:2
(3:1)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

24.10.2015 14:30

10.kolo, Středočeský | 1.B třída sk. B, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Řepín třemi góly v první půli rozhodl


Branky


24. R. Šmíd , 36. J. Jiskra (p.) , 39. P. Štrombach - 25. J. Moravec , 89. D. Nguyen
0

Pět branek nabídl zajímavý zápas mezi Řepínem a Neratovicemi B. O jednu více se podařilo vstřelit domácím a ti tak potvrdili minulou výhru ze Záryb.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První poločas vyšel lépe Řepínu

Zajímavá situace byla před zápasem v obou brankovištích - v tom domácím musel znovu zaskočit zkušený Borecký, zatímco v bráně Neratovic pokračoval po povedeném výkonu z minulého zápasu Černý. Prejsa, kterému se v úvodu sezony dařilo, se tak musel spokojit s rolí střídajícího hráče do pole. V prvním poločase byl lepší domácí celek, který se také ve 24. minutě dostal po pěkné kombinaci do vedení. Kympl krásně našel uličkou rozběhnutého Šmída a druhý jmenovaný zakončil střelou pod břevno. 1:0. Hned z dalšího útoku ale bylo vyrovnáno - pěkně se uvolnil Jakub Moravec a povedené bylo i jeho zakončení. 1:1. Góly padat nepřestaly a pomohla k tomu i penalta, kterou sudí Roth nařídil ve 36. minutě za faul na pronikajícího Šmída. Jiskra se z 10 metrů nemýlil, 2:1. Za další tři minuty se Řepínu podařilo své vedení pojistit, když rychlý brejk mazácky zakončil Štrombach. První půle tak vyzněla pro Řepín poměrem 3:1.

 

 

Snahu o vyrovnání zbrzdilo vyloučení

Ve druhé půli už v hostujícím dresu operovali čerství Nguyen a Panocha, první dvacetiminutovka ale patřila opět domácím. Jejich šance ale zůstaly nevyužity a převaha se postupně přelévala na stranu Neratovic. Vypadalo to, že domácím hráčům dochází síly, ovšem tlak hostí byl rozmělněn několika situacemi. V 72. minutě byl totiž z lavičky vykázán trenér Michal Panocha, který se dožadoval odpískání zákroku v blízkosti laviček příliš vehementně. V 85. minutě pak byl vyloučen zkušený stoper Neratovic Jan Moravec po druhé žluté kartě. První vyfasoval již v průběhu první půle za kritiku rozhodčího, druhou pak po faulu na unikajícího Černého. I přesto ale hosté dokázali snížit, Nguyenův gól v 88. minutě ale už změnu ve vývoji zápasu neznamenal. Domácí závěr dobře odbránili a radují se z výhry 3:2. Zbytečnou kaňkou na utkání je pak chování vyloučeného Moravce, který se po utkání snažil napadnout rozhodčí. Byl však pořadatelskou službou zpacifikován.

 



Ohlasy k zápasu


TJ Řepín
Radek Černý - útočník: Po většinu zápasu jsme byli lepším týmem, penalta byla jasná. V závěru nám došly síly, ale naštěstí jsme už vedení uhájili.

FK Neratovice-Byškovice B
Michal Panocha - trenér: V první půli jsme byli horší a prohráli jsme ji o dvě branky. Ve druhém poločase jsme se zlepšili, ale na vyrovnání to bohužel nestačilo.



Sestavy


TJ Řepín
J. Borecký [-] - M. Matějček [-] , P. Štrombach [-] , R. Šmíd [-] , V. Labuť [-] , D. Dvořák [-] , J. Jiskra [-] (88. M. Labuť [-] ) , R. Černý [-] , M. Merz [-] , L. Kympl [-] (80. M. Šperl [-] ) , T. Kalina [-] (61. L. Werner [-] )

FK Neratovice-Byškovice B
A. Černý [-] - T. Lemarie [-] , J. Moravec [-] - T. Dohnal [-] , V. Žežulka [-] , J. Drahorád [-] , P. Novotný [-] (73. J. Tovara [-] ) , D. Dzimko [-] (18. D. Nguyen [-] ) - J. Šulc [-] (66. T. Prejsa [-] ) , J. Moravec [-] (46. M. Panocha [-] ) - M. Zeman [-]

ŽK: 16. R. Černý , 65. J. Jiskra - 14. D. Dzimko , 16. J. Moravec , 28. J. Moravec , 46. D. Nguyen , 54. V. Žežulka , 84. M. Zeman . ČK: 85. J. Moravec .
Místo: Řepín. Počet diváků: 100. Rozhodčí: Roth Patrik - TVAROH Petr, TICHÝ Lukáš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.