Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

04.09.2022 15:30

1.kolo, Jihočeský | Jindřichův Hradec | III. třída sk. A, 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Slavíkův hattrick zajistil domácím výhru


Branky


10

Úvodní utkání nové sezóny a hned zajímavý zápas v malém derby s hostujícím Klikovem vyhrálo domácí společenství Halámek a Hranic.

 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První poločas

Domácí se bohužel již museli obejít bez opory zadních řad mladého obránce Karla Juráňe,který šel zkusit štěstí do vyšší soutěže do Trhových Svinů.Stejně tak definitivně přestoupil mladý útočník Zdeněk Staněk, tentokrát do Horní Stropnice.Kádr domácích drobně prořídl,ale zase se vrátil Petr Herzog po delší odmlce.Soupeř z Klikova posílil o Šebestu a ten poprvé rozvlnil síťku,když hrál až do konce a hosté se ujali vedení. Podobně si však počínal i domácí Macho a srovnal na poločasových 1:1.

 

Druhý poločas

Obrat v utkání zařídil po přihrávce právě Macha,Michal Slavík a upravil na 2:1.To však trvalo pouhou minutu a hosté srovnali.Domací se však nespokojili s remízou a v poslední čtvrthodině zápasu dvakrát udeřil M.Slavík a dokonal hned na úvod hattrick.

 



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Halámky/Hranice
Jiří Samec - vedoucí mužstva TJ Sokol Halámky/FC Hranice: "Zajímavý zápas hned na úvod, pěkné počasí,solidní návštěva.Ukazuje se, že Michal Slavík bude i letos oporou a hned vstřelil hattrick.Radost mám i z návratu Petra Herzoga,který pár let nehrál,naopak smutný jsem z odchodu dvou mladých hráčů.Ale přeji oběma mnoho úspěchů v nových působištích."




Sestavy


TJ Sokol Halámky/Hranice
L. Koranda [-] - J. Macho [-] , R. Duda [-] , P. Kollmann [-] - M. Slavík [-] , E. Decker [-] , J. Herzog [-] , P. Novák [-] , P. Herzog [-] - T. Trsek [-] , P. Jindra [-] -

TJ Blesk Klikov
J. Racz [-] - T. Macho [-] , M. Mužík [-] , O. Podojil [-] , D. Melichar [-] , M. Sedláček [-] , J. Šimkovský [-] , R. Šebesta [-] , R. Plucar [-] , M. Zavadil [-] , J. Navrátil [-]

ŽK: 12. M. Slavík , 70. P. Jindra - 49. R. Šebesta .
Počet diváků: 50. Rozhodčí: Bumba František - TRSEK Josef (N), BUŠTA Milan (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Hráč, Funkcionář, Administrátor klubu, Vedení klubu, Zpravodaj - TJ Sokol Halámky/Hranice | Jihočeský | Jindřichův Hradec

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích