2:1p.
(0:1)
43. J. Szen
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

24.10.2015 14:30

10.kolo, Středočeský | 1.B třída sk. B, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Mělník se s Byšicemi rozešel smírně


Branky


49. J. Rolenc - 43. J. Szen
0

Ani více než půlhodinová přesilovka nepomohla domácím k plnému bodovému zisku. Byšice po vyloučení Kmocha ubránily v závěru alespoň bod.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Vedoucí gól Byšic před poločasem

Zajímavé derby mělnických týmů bylo na programu v sobotu odpoledne na Podolí. V dresu hostů nastoupila další zajímavá posila (již v průběhu podzimní části se objevovali hráči Čečelic v čele s Kábrtem a také Kmoch a Klar, kteří nastupovali za Neratovice) - navrátilec ze zahraničí Petr Jurčovský. V domácím dresu naopak vytvořili zajímavou útočnou dvojici Tunisan Ghanmi s kanonýrem Rolencem. Zahajovací sestavy tak slibovaly velmi zajímavý a útočný zápas. To se také potvrdilo a šance byly k vidění na obou stranách. Hra byla vyrovnaná, šance se také objevovaly, ale střelci se ne a ne prosadit. Povedlo se až ve 43. minutě a radovali se hosté. Ti dokázali předvést pěknou akci, na kterou přesnou střelou zakončil Szen. Na odpověď už čas nezbyl, a tak di hosté do kabin nesli jednobrankové vedení.

 

Rolenc se opět trefil

Do druhé půle vyběhly totožné sestavy a vedení Byšicím nevydrželo dlouho. Konkrétně jen 4 minuty a o vyrovnání se postaral Rolenc. Předcházela tomu ztráta Byšických v prostoru postranní čáry a rychlá akce Mělníka. Centr ze strany obrana ještě odvrátila, ale následnou střelu tečoval Rolenc za záda Schneidera. 1:1. Dalším důležitým momentem zápasu byla 53. minuta a vyloučení hostujícího Kmocha. Tomu při zákroku vypadl holenní chránič a byl rozhodčím Špidrou odeslán k lavičkám, aby se upravil. To se hostujícímu hráči vůbec nelíbilo a utrousil na adresu mladého sudího několik urážek. Následovala červená karta a úprava výstroje již nebyla nutná. S přesilovkou se dostavila i převaha Mělníka, ale jeho šance pochytal výborný Schneider. Jeho výkon ale nakonec nestačil na více, než jediný bod, jelikož v penaltovém rozstřelu hned dva střelci hostů neuspěli a opět po týdnu tak Byšice v penaltách prohrály.

 



Ohlasy k zápasu



TJ Vitana Byšice
Pavel Čermák - záložník: V první půli se hrál vyrovnaný fotbal se šancemi na obou stranách. Nám se podařilo dát gól, ale soupeř brzy po změně stran vyrovnal. Po vyloučení Kmocha za nesportovní chování jsme byli pod tlakem, ale skvělými zákroky nás podržel brankář.



Sestavy


FC Mělník
J. Horvát [-] - S. Vála [-] , B. Ghanmi [-] , J. Rolenc [-] (67. J. Tyle [-] ) , L. Rambousek [-] , J. Žaba [-] , M. Pražák [-] , P. Dvorný [-] , T. Jonák [-] , J. Čermák [-] , M. Skopka [-]

TJ Vitana Byšice
F. Schneider [-] - P. Kadlec [-] , P. Resl [-] , J. Čurda [-] , D. Menčl [-] - - J. Szen [-] - P. Jurčovský [-] , J. Klár [-] , J. Šteiner [-] , P. Čermák [-] (74. J. Lauda [-] ) , J. Kmoch [-]

ŽK: 32. M. Pražák - 49. J. Szen , 88. P. Jurčovský , 90. D. Menčl . ČK: 53. J. Kmoch .
Místo: tráva. Počet diváků: 60. Rozhodčí: Špidra Marek - SIXTA Jakub, VYHNANOVSKÝ Milan.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.