0:3
(0:1)
41. O. Klíma (vl.)
75. R. Šelicha
88. T. Buldra
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

24.10.2015 14:30

10.kolo, Středočeský | 1.B třída sk. B, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Dolní Bousov doma nestačil na Klíčany


Branky


41. O. Klíma (vl.) , 75. R. Šelicha , 88. T. Buldra
0

Vlastní gól Klímy v závěru první půle a dvě pojišťovací branky v závěru znamenaly další vítězství rozjetých Klíčan. Tentokrát 0:3 v Dolním Bousově.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Vlastní gól v závěru poločasu

Přesně trojnásobný počet bodů nasbírali v dosavadním průběhu soutěže hostující Klíčany oproti domácímu celku. DBSK navíc do utkání nastoupil oslaben o tradičního stopera Bíška. Hosté byli prakticky kompletní a chtěli zůstat v bodovém kontaktu s Ovčáry, které už dopoledne dokázaly zvítězit nad Kosmonosy. Od úvodu se předpoklady naplňovaly a hosté byli lepším mužstvem. Drželi míč a dobývali obranu domácích. Tato snaha se ale dlouho nesetkávala s úspěchem a pozorná defenziva Dolního Bousova odolávala. Domácí spoléhali na rychlé brejky, ovšem nebezpeční nebyli. Jedinou výjimkou byl pokus Nováka, který skončil na břevně Zamazalovy branky. Tlak hostí pak přeci jen přinesl výsledek - a to ve 41. minutě, kdy si míč do vlastní branky srazil Klíma. Poločasový stav 0:1 tak odpovídal dění na hřišti.

 

Dvě gólové pojistky v závěru

Domácí udělali do druhého poločasu dvě změny v sestavě a na hřiště se tak dostali zkušení Michal Šolc a Vacek. Otevřít hru ale domácí nehodlali a spoléhali i nadále na pečlivou obranu a rychlé brejky. I přesto si ale v úvodu vytvořili tlak, který vyústil ve velkou šanci v 50. minutě - Zamazal ale vyrazil. V dalším průběhu už se hra vrátila ke svému formátu z první půle a osamocený Tomíček v útoku neměl proti pevné obraně Klíčan šanci. Rozhodnutí pak přišlo v 75. minutě, kdy se prosadil Šelicha. Hosté svůj náskok zkušeně hlídali a domácí se nemohli dostat k žádnému tlaku. V 88. minutě naopak přišel poslední hřebíček do rakve v podobě Buldrova gólu na 0:3. A když se neujala Vackova střela, která mohla znamenat alespoň snížení, skončil zápas výsledkem 0:3.

 



Ohlasy k zápasu


Dolnobousovský SK
Petr Janoušek - trenér: V prvním poločase byli hosté lepší, což vyústilo ve vedoucí branku těsně před přestávkou. Do druhé půle jsme nechtěli otevírat hru, jelikož by to byla voda na mlýn hostům. Po druhém gólu v naší síti už bylo o výsledku rozhodnuto. Klíčany hrají velmi kvalitní fotbal a nejsou na čele tabulky náhodou.

TJ Klíčany
Pavel Mužíček - trenér: V prvním poločase jsme měli převahu, kterou zakončil vlastní gól domácích. Po poločase jsme i díky skvělému zákroku Zamazala přestáli úvodní nápor Dolního Bousova a přidali jsme další branky.



Sestavy


Dolnobousovský SK
M. Stránský [-] - P. Kubeček [-] , O. Klíma [-] (70. P. Ježek [-] ) , L. Zahrada [-] , M. Novák [-] - M. Merva [-] (60. J. Šolc [-] ) , T. Šolc [-] - J. Hrdý [-] (46. P. Vacek [-] ) , R. Tomíček [-] , J. Kasal [-] (46. M. Šolc [-] ) , M. Polák [-]

TJ Klíčany
J. Zamazal [-] - L. Pečeňa [-] , M. Krimlák [-] , Z. Malík [-] , T. Jurčík [-] (65. J. Musil [-] ) - T. Buldra [-] , A. Marek [-] (89. J. Pleticha [-] ) , P. Hájek [-] , R. Šelicha [-] - A. Javůrek [-] , J. Předota [-] (89. P. Dvořák [-] ) -

ŽK: 59. M. Polák , 82. J. Šolc - 66. M. Krimlák , 74. A. Marek , 78. Z. Malík .
Místo: DBSK. Počet diváků: 100. Rozhodčí: Červenka Martin - ČECHMÁNEK ING. Igor, POLÁK Ivo.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.